Партнер рубрики Події

Ярмарок на підтримку ЗСУ: коли та як долучитись до заходу

Ярмарок на підтримку ЗСУ:  коли та як долучитись до заходу

Не знаєш як провести вільний час на вихідних? Тоді долучайся до благодійного ярмарку на підтримку Збройних сил України. Захід відбується вже цієї неділі, 14 серпня, за адресою: вулиця Валова, 2. Початок о 13:00.

Від солодощів до іграшок

Організаторами заходу виступає команда «Молодіжного центру Тернополя». Ідею щодо проведення ярмарку команда виношувала ще з весни. Зі слів в.о. директора центру Аліни Чепіги, але протягом цих п’яти місяців активно долучались і до інших благодійних заходів.

–       Ми намагаємося не лише створювати благодійні заходи, а й долучатись як співорганізатори чи просто учасники. Розуміємо, що за допомогою мистецьких заходів, ярмарок, концертів можна куди більше зібрати кошти на потреби наших захисників. Адже тут не просто задонатив на військову амуніції, обладнання, транспорт, а ще й отримав приємне враження, класно провів час, – каже вона.

Захід об’єднує навколо себе майстрів Тернопільщини, а також власників закладів громадського харчування. У такий спосіб активна молодь Тернополя хоче популяризувати малий та середній бізнес у сфері хендмейд та крафтового виробництва.

Відео дня

На ярмарку ви знайдете патріотичні листівки, свічки, картини та кастумні сорочки. Усі кошти з продажу ручних робіт на крафтової випічки підуть на закупівлю тактичної амуніції для ЗСУ.

Долучись до ярмарку

Благодійний ярмарок – гарна можливість для тернопільських митців, художників заявити про себе та свою творчість.  Тож, якщо ви бажаєте долучитись до заходу та представити публіці свої роботи, скоріше звертайтесь до команди «Молодіжного центру Тернополя».

–       Нам вдалось домовитися як з митцями, так і мережами кав’ярень про участь у ярмарку, проте ми ще відкриті до співпраці. Більше того, ми будемо раді побачити всіх творчих особистостей. Навіть, якщо ви тільки почали займатись творчістю і маєте невеликий арсенал робіт, то все одно долучайтесь. Ми будемо разом популяризувати українське мистецтво та збирати кошти нашим військовим, – додає пані Аліна.

Долучитись до ярмарки просто! Варто лише написати Instagram Молодіжного Центру @youthcenter_te або на електронну адресу: [email protected]. Заявки від учасників приймаються до 12 серпня включно.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up