Партнер рубрики Події

Її ролики використовували на уроках , як альтернативу книжці та розповіді вчителя. Історія юної блогерки

Її ролики використовували на уроках , як альтернативу книжці та розповіді вчителя. Історія юної блогерки
  • Десятирічна Валерія Дзюбинська уже три з половиною роки займається блогерством. 

  • Про те, як в такому юному віці стати успішною і почати заробляти свої гроші, дівчинка поділилася з журналісткою «20 хвилин»

Бажання стати блогером у дівчинки виникло ще в п’ять років, коли, як і усі зараз діти,  переглядала ролики на Youtube.

- Мені було лише п’ять років, коли побачила, що дітки викладають на Youtube огляди своїх іграшок, ляльок, одягу тощо. Я підійшла до мами та попросила у неї допомогти мені зняти відео. Вона посміхнулась, увімкнула на запис фотоапарат-мильничку та залишила мене саму у кімнаті.  Мабуть, навіть не сподівалася, що у мене щось вийде, тому пішла на кухню займатися своїми справами. Вже тоді у мене виникло бажання стати блогером.  

Зараз у Валерії  на каналі Youtube «Школярка Валерія» 819 підписників. Після зміни правил соціальної мережі, така кількість підписників не дозволяє монетизувати свої відео, тобто отримувати з цього прибуток.

Відео дня

- Раніше за зароблені кошти я могла придбати собі раз в місяць певні дрібнички, для прикладу, чохол для телефона. Зараз необхідно мати мінімум 1000 підписників та 4 тисячі годин перегляду у місяць.

Враховуючи те, що дівчина не знімає попсові челенджі та інше, а намагається викладати відео корисне для дітей, свої відео поширює у певних групах ФБ, в залежності від теми. Також вона  має сторінку у ФБ суто для каналу і Інстаграм аккаунт, куди викладає короткі прев’ю чи фото про новий контент. Крім того, багато підписників з’являється після особистого знайомства.

- Тато, який мені допомагає із каналом Youtube, каже, що переважна більшість підписників та глядачів з’являється через сам Youtube, а з Інстаграму та ФБ приходить до 15 відсотків глядачів та підписників. За певним запитом на самому Youtube мої відео виходять в ТОП, для прикладу, на запит «планети сонячної системи».

Маленька блогерка у своїх відео торкається безлічі різноманітних тем.  Знімає їх переважно для свої однолітків і трішки для вчителів.

- Свої відео я формую на Youtube каналі у списки, які відповідають тематиці. Зокрема, такі теми: досліди  своїми руками, подорожі, конкурсні роботи, цікавинки про місця, у яких я побувала. Окрім того, багато освітніх відеороликів зі шкільної програми. Не раз відписувались мені, що мої ролики використовували на уроках як альтернативу книжці та розповіді вчителя. Мені самій дуже подобаються ролики по природознавству щодо континентів тощо.

 Ведення блогу допомагає Валерії у багатьох сферах. Зокрема,  це вчить зосереджуватись, вміти викладати свою думку, відстоювати свою позицію, не боятися аудиторії. Надає можливість експериментувати, удосконалювати свої навички у роботі із технікою та компютером. Ну і звичайно – декламувати.

- На початках, у мене взагалі були проблеми із мовленням, мабуть намагання відзняти відео із гарною озвучкою мені теж допомогло «виговоритись». Те, як я розмовляла на початках чути у моєму «Ретро відео».

Основним ресурсом, поширення творчості дівчинки, є свій блог на каналі Youtube  "Школярка Валерія" .

http://schoolgirlvaleria.blogspot.com/

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up