Йому назавжди 43. Тернопільщина прощатиметься з Андрієм Пачковським

Йому назавжди 43. Тернопільщина прощатиметься з Андрієм Пачковським
  • На рідну землю на вічний спочинок повернувся житель Тернопільщини Андрій Пачковський.
  • З патріотичними квітами та стоячи навколішках – так у рідному селі Байківці сьогодні зустрічали воїна. Плакало небо, плакали рідні, усі, хто знав цю світлу і добру людину.
  • У громаді оголосили триденну жалобу. 14 серпня о 14:00 жителі Байковецької громади прощатимуться зі своїм героєм.

Ти завжди будеш зі мною….

Саме такі слова написала на власній сторінці у Фейсбук дружина Героя України Наталія Пачковська та опублікувала фото з коханим чоловіком під час спільної прогулянки на воді.

Як з’ясувалося, Андрій Пачковський захищав рідну Батьківщину на Східному напрямку – Донеччина. Він вступив до лав Збройних сил України, аби його велика, дружня родина могла жити та спати спокійно.

У свої 43 роки Андрій мав все, про що деякі могли лише мріяти. Найкраща матуся, кохана дружина, дві донечки Олена і Віталія, а також маленькі онуки Єва та Максим. У травні Андрій та Наталія відзначили срібне весілля – 25 років подружнього життя. Обоє усміхнені на світлині, щасливі.

Відео дня

Весілля доньки, народження онуків, відпочинки, подорожі – весь час родина проводила разом. Стрічка пані Наталії у соціальних мережах наповнена родинним теплом, позитивом та щастям. І майже кожна світлина з коханим чоловіком Андрієм.

25 вересня родина Пачковських мала відзначати 44 роки улюбленому сину, чоловіку, батьку та дідусю. Але кляті ворожі кулі російських військових перервали його життя. І тепер йому назавжди 43…

Плачемо разом з вами!

Новина про смерть Андрія Пачковського сколихнула не лише рідних і близьких, а й всю Байковецьку громаду. Люди співчувають родині, проклинають війну, що розпочала росія в Україні, а також закликають родину триматися.

– Напевно, небеса забирають найкращих. Важко словами описати гіркоту втрати, адже ніхто і ніколи уже не поверне батькам сина, дітям – батька, а онукам дідуся. Лише добрий і світлий спогад назавжди залишиться у нашій пам’яті. Вічна слава українському герою, який захищав Батьківщину і пожертвував власним життям, щоб у нас було майбутнє. Щирі співчуття рідним, друзям та побратимам Андрія. Вічна пам’ять Герою, – йдеться на сторінці громади.

До того ж, жителі переконані, Андрій – назавжди залишиться захисником, тільки тепер оберігатиме родину та Батьківщину з неба.

– Дорогі Марія Пачковська, Наталочко, Оленочко, Віточко, Євочко і Максимчик, ви втратили найкращу людину, сина, чоловіка, батька, дідуся. Йому ще жити і жити, але ця тисячі проклята війна забрала Андрія, він лишиться в наших серцях назавжди. Нехай спочиває з Богом. Прийміть мої співчуття, – співчуває Оксана Котуза.

– Слів бракує. Наші співчуття, тримайтесь, бережіть ближніх, потрібно жити. Андрію нехай земля буде пухом та царство Небесне. Він – справжній Герой, – підтримав Ігор Шепел.

За інформацією Байковецької об’єднаної громади, похорон відбудеться у неділю, 14 серпня, о 14:00. Односельців та небайдужих жителів громади просять прийти і віддати останню шану Герою України. 

Редакція висловлює щирі співчуття синові, родині, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (324)
  • Татьяна Забродская

    царство Небесне герою
  • Світлана Галай

    Вічна пам'ять Герою.
  • Маріна Паливода

    🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
  • Татьяна Иванова

    Вічна пам'ять і шана Герою! Низький уклін рідним! Дякую за мужність і за мирне життя! Ніколи не забудемо!

keyboard_arrow_up