Партнер рубрики Події

З полону звільнили тернопільського спортсмена Артема Комісарчука

З полону звільнили тернопільського спортсмена Артема Комісарчука
Бійця АТО, тернопільського спортсмена з панкратіону і кік-боксингу Артема Комісарчука звільнили з полону 8 вересня. Відбув він у полоні 1 рік і 1 місяць.

- Артем - старший матрос, військовослужбовець другого артилерійського мінометного дивізіону 51-ої окремої механізованої бригади, потрапив у засідку 24 серпня 2014 року, - розповідає його товариш Тарас Аркуша. 

Тарас щасливий, що вже скоро побачить свого товариша, адже рік поки він був у полоні, був дуже важкий для друзів та рідних.
"Я як друг, хочу подякувати всім, хто підтримував Артема !!! Всім тим хто переживав за нього, всім тим, хто помагав його визволити і підтримував батьків" - написав Тарас Аркуша на своїй сторінці у соцмережі Вконтакте. 

Тарас Аркуша додає додає, що Артем багато пережив у полоні. Він пару раз сидів у карцері, його били, погано годували. 

До слова, 8 вересня з полону звільнили двох український бійців - Сергія Фураєва та Артема Комісарчука. Про це повідомив у своєму Twitter президент Петро Порошенко.

Загалом, за даними СБУ, в полоні бойовиків ще залишається 156 українців.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up