З порядку денного сесії зняли усі земельні питання

З порядку денного сесії зняли усі земельні питання


Усі питання, пов’язані із передачею комунальної землі зняли з порядку денного сесії міськради 26 червня. Їх збираються додатково вивчити, перевірити  і розглянути на наступному засіданні сесії. 


Із заявою від усіх фракцій про таку необхідність виступив депутат від БПП Володимир Місько. Присутні депутати підтримали її.

- Всі депутатські фракції Тернопільської міськради  братимуть участь у голосуванні щодо питань, пов’язаних із забезпеченням функціонуванням міста, - повідомив він. - Насамперед тих, які гарантують  виконання програм розвитку та фінансування спеціальних  економічних програм. Прості тернополяни не повинні страждати від політичних суперечок у середині ради. Ми, депутати  Тернопільської міськради, наполягаємо на глибокій перевірці усіх питань, пов’язаних із передачею комунальної землі, особливо у випадках, де виник суспільний резонанс. Такі питання мають бути детально вивчені  відповідними профільними комісіями  за участі громади. І лише після цього винесені на розгляд сесії. Спільним рішенням депутатських фракцій, пропонується зняти з порядку денного  сесії всі наступні проекти, пов’язані  і    земельними питаннями та доопрацювати їх до наступної сесії. 

Відповідно до тексту звернення,  депутати усіх фракцій міськради наголошують на тому, що політичні дискусії не повинні ставати на заваді поточної роботи  органами місцевого самоврядування. А всі політичні сили, представлені у міськраді, мають відмовитись від інформаційних маніпуляцій, як методу тиску на депутатський корпус. Насамкінець депутати  закликали представників усіх політичних сил працювати у рамках закону  і поважати право громади реалізовувати свої інтереси через обраних представників.   

- Депутати міськради  і надалі стоятимуть на сторожі інтересів Тернопільської громади, -  повідомив Володимир Місько. -  Ми не дозволимо перетворити  Тернопіль у ще одну точку політичної нестабільності. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up