Партнер рубрики Події

За Богданом навіть небо плаче – похорон наймолодшого загиблого в АТО героя (ОНОВЛЕНО)

За Богданом навіть небо плаче – похорон наймолодшого загиблого в АТО героя (ОНОВЛЕНО)
  • Рідна Теребовля і побратими провели в останню путь 18-річного Героя-земляка Богдана Ішутіна, який загинув в зоні АТО 22 травня. 

Кілька сотень земляків, родина, друзі, однокласники та побратими прийшли попрощатись з Богданом Ішутіним до батьківської хати, звідки хоронять юного загиблого бійця.

Нагадаємо, в зоні АТО загинув 18-річний боєць 44-ї бригади Богдан Ішутін

Від гуртожитку, де проживав Богдан з батьками, колона вирушила в бік церкви. Місцеві школярі встеляють дорогу живими квітами.

Відео дня

Попрощатись з юним побратимом прийшли учасники і ветерани АТО, які проходили з Богданом службу, та керівництво військової частини В 1428. В останню путь юного героя проводжають зі всіма військовими почестями. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ігор Джус

    Я попрошу народ не пишіть дурниць а краще помоліться і поспівчувайте рідним.
  • Ігор Джус

    Земля йому пухом

    Василий Король reply Ігор Джус

    будь ласка, поставте хтось (+), бо це моя помилка ненароком трапилась...,мені шкода, це випадково вийшло. Ще раз слова щирого жалю За Богданом Ішутіним, та його побратимами. Їхні імена будуть вписані золотими буквами в КНИЗІ ПАМ"ЯТІ ЗАГИБЛИХ ЗА УКРАЇНУ  !!!

    Василий Король reply Ігор Джус

    Вибачте,вибачте....я хотів мінус поставити ОльзіБолой,а вийшло так....сталася помилка. Вічна пам"ть Героєві ! Земля пухом
  • Olga Boloy

    Чому той вісімнадцятирічний хлопчина був на передовій? Порох повбивав кого міг з чоловіків а тепер за дітей взявся?

    Maria Romanyuk reply Olga Boloy

    БОГДАН ІШУТІН поступив, як СПРАВЖНІЙ ЧОЛОВІК---виповнилося 18 років---пішов захищати БАТЬКІВЩИНУ--УКРАЇНУ!  Не ховався під спідницю мами, не купував ""довідок""--що всикається в ліжку, не тікав  за кордон!!!   А Порошенко не направив  ЗСУ  окуповувати  раССєю, а  на ЗАХИСТ  землі УКРАЇНСЬКОЇ  від   ""братів""--каїнів з РФ,,,

    Igorko 123 reply Olga Boloy

    Тому що такі байдужі люди винні, яких тут багато на Галичині, ті хто тікав від мобілізації, по Польщах ховались. Ви знаєте термін - галицька вата, ось хто винен, що пацан пішов туда, це байдужі галицьку вуйки-, які не признаюсь війну і риторика яких зводиться до тамолігархивоюютьтовсьожидиімоскалі. Я був в ато, мене не питайте.
  • fatima

    Доки буде шоколадний бугай буде війна будуть вбивати людей.Шоколадний лапшував стану президентом Війну зупиню за тиждень Крим верну за місяць  долар по 8 газ по 2.Запитання де це все бугаю шоколадний.Він не заблокував офшори ордло завод в росії

    .

    Василий Король reply fatima

    Не треба таку нісенітницю писати...Не доки Порошенко президент будуть вбивати, а доки росія буде поставляти зброю та війська, доти війна і буде тривати, а Порошенко винен за офшори, за переслідування патріотів, за згортання реформ ,за популізм.....,але армію він підняв, і це треба засвідчити. Є(+), є і( -) від його правління. Якби він був більш ширішим, якби любив український народ і вірив йому( не притісняти тих хто боронив Україну в перші найскрутніші роки, а співпрацювати з патріотами, добробатами), то і підтримка була б більшою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up