Партнер рубрики Події

За найкрасивіші ялинки, вітрини та шопки тернополяни отримають 20 тисяч грн. Коли визначать переможців

За найкрасивіші ялинки, вітрини  та шопки тернополяни отримають 20 тисяч грн. Коли визначать переможців

Рішення про виділення коштів на премії за перемогу у конкурсі "Феєрія Новорічного міста" прийняли 9 січня на засіданні міськвиконкому.

Із початком Різдвяних свят Тернопіль почали прикрашати різдвяною ілюмінацією та ялиночками. Декорації стояли практично біля кожного магазинчика та навіть приватних будинків.

У міськраді вирішили відзначити найкреативніші ялинки, вітрини та найкраще оформлення двору.

- Для того щоб зробити креативнішим відпочинок тернополян та гостей міста, наповнити свята цікавинками, ми оголошуємо конкурси на краще новорічну ялинку, краще оформлення вітрини, двору та найкращу Новорічну шопку, - каже міський голова Сергій Надал. - Приємно. що кожного року до цього конкурсу долучають підприємства комунальної і приватної форми власності. Це робить свято не лише у центральній частині міста, а й в інших районах. 

Відео дня

20 тис. грн. виконком виділив на премії переможцям. На кожну номінацію йде по 10 тисяч. За перше місце преможець отримає 5 тисяч гривень, друге місце - 3 тисячі та третє - ще дві. Премії тернополяни отримають за рахунок коштів, передбачених програмою підтримки.

Комісія визначить переможців. Їх імена ми зможемо дізнатися під час церемонії нагородження, що відбудеться 12 січня на Театральному майдані о 13.00 год.

Конкурсом передбачено три номінації:

1. «Зелена Модниця» – найкраще оформлення ялинки, яка росте чи встановлена на прилеглій до установи, підприємства, закладу, організації території у новорічно-різдвяному стилі;

2«Настрій дарований серцем» – найкраще оформлення в новорічно-різдвяному стилі подвір’я, зовнішнього вигляду оселі з використанням світлових елементів, сучасних оздоблювальних матеріалів, святкових прикрас;

3. «Карнавал прикрас» – найкраще оформлення вітрини в новорічно-різдвяному стилі з використанням оздоблювальних матеріалів, прикрас.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • галя

    тротуари  краще  посипте    неможливо  ходити   ,біля  садочків  ковзанки , з підїзду  вийти  неможливо  ,  а  вони  премії  за  ялинкиj

    ВолодяУкраїна!!! reply галя

    Подзвони в жек :) а що до події прекрасна рубрика з переможцями та подарунками!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up