За участь в караоке - виграйте призи. Що цікавого чекає на маленьких відвідувачів RIA Fest

За участь в караоке - виграйте призи. Що цікавого чекає на маленьких відвідувачів RIA Fest
  • Караоке, квести та інші розваги для дітей організують на фестивалі RIA Fest, який відбудеться 30 червня у парку ім. Т. Г. Шевченка.
  • RIA media запрошує тернополян та гостей міста на велику зустріч читачів -  RIA Fest.

Участь в Дитячому караоке зможуть взяти усі бажаючі діти, віком 6-14 років. Заздалегідь буде підготовлений плей-лист, з якого учасники вибиратимуть конкурсну пісню. Композиції будуть різноплановими, тому кожен зможе проявити себе у тому, в чому сильний.

Усього передбачається чотири тури:

Перший тур – “Співають ВСІ”

Відео дня

В першому турі одну обрану пісню співатимуть усі охочі діти, з них ведуча обере п‘ять найкращих учасників, які позмагаються за перемогу.

Другий тур - “Сольний виступ”

У другому турі візьмуть участь п‘ять учасників, які обиратимуть самостійно пісню із запропонованих варіантів. Серед них лише троє потраплять у півфінал.

Третій тур - “Півфінал”

У третьому турі, як і в попередньому, учасники обирають пісні, виконують їх і борються за місце в фіналі.

Четвертий тур - “Фінал”

Двоє фіналістів знову співатимуть пісню на вибір та позмагаються за перемогу і головний приз – планшет.

Усі учасники отримають подарунки від наших партнерів. А також обиратимуть найкращого вболівальника.

Визначатимуть переможця шляхом найбільших та найгучніших аплодисментів.

Ведуча Ксеня Кічак, яка буде проводити караоке для діток закликає усіх маленьких тернополян спробувати свої сили.

    - Це буде караоке по такому ж принципу, як і справжнє “Караоке на Майдані”, тільки для маленьких учасників, - каже Ксеня Кічак. - Для мене дуже відрадно і приємно, що мені довірили таку почесну місію. Я неодноразово працювала з дітками на різних заходах, і сама є мамою двох дітей. І, направду, дуже люблю таку аудиторію, бо вона дуже тепла і активна. Впевнена, що наше караоке буде цікавим, і принесе діткам і їх батькам лише позитивні емоції. А окрім того вони ще й зможуть виграти цінні подарунки.

 А центр дитячого розвитку «Капітошка» організує для маленьких відвідувачів RIA Festу - квест.

    - Діти будуть виконувати різного роду завдання, і інтелектуальні, і спортивні, - каже організатор Таня Рудник. - У квесті будуть завдання на логіку, спритність, розум та уяву. У центрі дитячого розвитку ми вже чотири роки займаємось організацією дитячих квестів, тому запевняємо, що буде цікаво та весело.

У іграх зможуть брати участь ті дітки, які вміють читати. Тобто діти молодшого та середнього віку, орієнтовно від 6 до 12 років, зазначають організатори.

Також на фестивалі буде організована дитяча зона з різноманітними атракціями. Діток розмальовуватимуть яскравими кольорами аквагриму. Розважатимуть публіку ростові ляльки та герої відомих мультфільмів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up