За вантажівками на Гаївському мості стежать патрульні і камери. Як каратимуть порушників

За вантажівками на Гаївському мості стежать патрульні і камери. Як каратимуть порушників
  • На перекритій частині Гаївського мосту тривають ремонтні роботи.
  • Інша частина відкрита лиш для легкового транспорту.
  • Як стежать за безпекою дорожнього руху на Гаївському мості дізналась журналістка “20 хвилин”.


 

Нагадаємо, частину Гаївського мосту для ремонту перекрили 2 травня. З іншого боку забезпечили двосторонній рух для легкового транспорту. А проїзд вантажівкам заборонили, але водії нехтували дорожніми знаками. Тому патрульна поліція контролює проїзд великогабаритного транспорту.

   - З метою профілактики аварійності та запобіганню скоєння ДТП біля Гаївського мосту працюватимуть додаткові автопатрулі, - коментує старший інспектор ПС УПП в області Катерина Басалига. - Водіїв за порушення штрафуватимуть.

Зазначимо, штраф передбачений за порушення вимог дорожнього знаку згідно ч.1 ст. 122 КУпАП  - 255 грн.

Відео дня

Тернополяни також можуть стежити за ремонтом Гаївського мосту через три веб-камери, які там встановили. Камери працюють цілодобово.

    - На Гаївському мості КП "Тернопіль Інтеравіа" встановило камеру для забезпечення безпеки руху, оскільки на даній ділянці дороги відбувається частковий демонтаж аварійного мосту, а також активний трафік руху автомобілів, - коментує керівник прес-служби міськради Мар'яна Зварич.

Директор КП “Тернопіль Інтеравіа” Святослав Журовський розповідає, що дві камери, які показують міст та перехрестя встановлено близько півроку тому. А веб-камеру, яка показує боковий ракурс встановили кілька днів тому.

 - Встановили ми її за проханням управління ЖКГ, - коментує пан Журовський. - І це нормальна світова практика -встановлювати камери відеоспостереження на будівництві чи для спостереження за окремими процесами. Бо це дозволяє закрити ряд питань. Зокрема, безпека майна та людей на об’єкті, контроль з боку керівників підрядників, міської влади та громади. Самі працівники будуть старанно працювати, якщо знатимуть, що за ними слідкує влада, громада і журналісти. А в міру можливостей будемо встановлювати й надалі камери відеоспостереження на об’єктах міської інфраструктури, яку будуть ремонтувати чи будувати.

До слова, тернополяни хвилюються, що інша частина мосту може не витримати такого навантаження. Але як зазначив директор ТОВ «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович, вони перекрили ту частину мосту, де стоять аварійні балки, а інша витримає навантаження. 

Нагадаємо, відповідно до розробленої схеми перекриття руху, об’їжджати вказану ділянку водії вантажівок зможуть по об’їзній трасі, яка проходить неподалік ТРЦ “Подоляни” через Львівську трасу, а також вулицями Микулинецькою та Гайовою.  

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, TelegramInstagramViber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Роман Кобилко

    А деж обмежувачі по висоті?

    Ольга reply Роман Кобилко

    Вони до такого не змогли додуматись. Кілька раз на день приїздить екіпажат, от і усі "обмежувачі по висоті". Надал та команда.

    Vitalik Shmidel reply Ольга

    Будуть після демонтажу балок!
  • Назарко

    думаю, що ніхто тут не дивиться за фурами

    Назарко reply Назарко

    А може я не правий, схоже на поліцію:)
  • Oleg Synovets

    Зайшов вчора на 2 хв глянути на міст, а тут фура їде...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up