За яку роботу у Тернополі готові платити найбільше: дізналися актуальні вакансії

За яку роботу у Тернополі готові платити найбільше: дізналися актуальні вакансії
  • Чи легко знайти роботу з достойною заробітною платою? Ми дізналися, які вакансії наразі доступні у місті.
  • Кого готові брати на роботу та які навички потрібні, щоб заробляти понад 50 000 гривень на місяць, та скільки платять робітникам без досвіду та освіти — читайте у матеріалі.

Ми проаналізували пропозиції на сайті пошуку роботи Work.ua. Наразі у Тернополі є 1139 вакансій. Середня заробітна плата становить 13 700 гривень. Найбільше готові платити міжнародні компанії та великі підприємства.

Є чимало вакансій водіїв–далекобійників та перевізників з високою заробітною платою. Також є чимало вакансій водіїв, які окрім досвіду та відповідної категорії водійського посвідчення повинні мати власний транспорт. Для багатьох вакансій з найвищою заробітною платою потрібно мати освіту, досвід роботи у цій сфері, знання іноземної мови, тощо.

Де найбільше платять

50 000 – 150 000 грн – Диспетчер логістики. Робота у американській логістичній компанії Потрібно мати високий рівень володіння англійської, вміти вести переговори та вирішувати проблеми, бути комунікативним та стресостійким.

Відео дня

40 000 – 90 000 грн – Рієлтор, брокер. В обов’язки входить продзвін власників нерухомості, внесення об’єктів в базу, прийом дзвінків, організація та проведення показів, укладання договорів, тощо. Потрібно вміти користуватися комп’ютером, мати презентабельний зовнішній вигляд, вміти проводити переговори, мати грамотну мову, тощо.

50 000 – 70 000 грн – Керівник філії. Щоб отримати цю посаду, потрібна вища освіта за спеціальностями: механізація сільського господарства/агрономія/машинобудування/обслуговування машин/менеджмент; успішний досвід керування продажами на аналогічній посаді від 2 років; успішний досвід продажу сільськогосподарської техніки (буде перевагою); успішний досвід управління командою у продажах; успішний досвід ведення переговорів.

55 000 грн – Директор, керуючий магазином. В обов’язки входить ведення документообігу, контроль роботи персоналу магазину, управління рухом та прийом товару, аналіз продажів, контроль, інвентаризація, тощо.

50 000 грн – Тракторист, оператор обприскувачів. Потрібно мати відповідну категорію водійських прав, освіта в аграрному напрямку, досвід роботи на техніці. Також є можливість навчання впродовж місяця.

40 000 – 60 000 грн – Водій зерновоза. Для роботи потрібно мати досвід водіння, категорію водійських прав СЕ, біометричний паспорт.

35 000 – 65 000 грн – Водій–міжнародник.  Необхідно мати права категорії СЕ, досвід первезення вантажу за кордон, біометричний паспорт.

30 000 – 70 000 грн – Медичний представник. Необхідно мати водійське посвідчення категорії В. В обов’язки входить продаж та доставка оптичної продукції.

Робота без досвіду та освіти

Є і чимало професій, де можна влаштуватися без досвіду роботи, освіти або навіть студенту.

25 000 грн – Кур’єр. Потрібні працівники сервісу доставки.  Гнучкий графік роботи. Вік – від 18 років. Доставляти товар можна пішки, або на власному транспорті – велосипед, мопед, автомобіль. 

16 000 – 23 000 грн – Продавець–консультант. Графік роботи з 10:00 до 20:00. Потрібно бути комунікабельним.

10 000 – 25 000 грн – Оператор call-центру. Можливість працювати з дому. В обов’язки входить спілкування з клієнтами.

13 000 – 16 000 грн – Оператор поштового відділення. В обов’язки входить оформлення товарно–транспортних накладних, спілкування з клієнтами, внесення дані в базу, завантаження та розвантаження посилок.

12 000 – 14 000 грн – Бармен. В обов’язки входить приготування напоїв, підтримка порядку на робочому місці, проведення інвентаризації товарів.

8500 – 14 000 ггрн – Працівник на кухні. В обов’язки входить підготовка продуктів до приготування, ліпка вареників/пельменів, виготовлення напівфабрикатів, упаковка страв.

Що пропонують у центрі зайнятості

Шукати роботу можна і у Тернопільському обласному центрі зайнятості. Наразі доступні 254 вакансій у Тернополі. Зарплати сягають 50 000 гривень на місяць. Переглянути всі вакансії можна за посиланням.

50 000 грн – Слюсар-електрик з ремонту та обслуговування вантажопідіймальних кранів і машин. Потрібно мати стаж роботи на посаді 2 роки, уміти користуватися програмами для визначення поломок електрообладнання.

40 000 грн – Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Потрібен стаж 1 рік, відповідну освіту.

30 000 грн – Водій. Необхідно мати права категорії СЕ, досвід роботи – від 2 років. Робота на напівпричепах, цистернах, молоковзах. 6–ти денний графік роботи.

20 000 грн – Лікар з лікувальної фізкультури та спортивної медицини. Потрібно мати сертифікат спеціаліста «Лікувальна фізкультура».

20 000 грн – Водій тролейбуса. Необхідно мати відповідне водійське посвідчення категорії Т. Також мати досвід роботи 1 рік.

12 000 грн – Водій. Обов'язковий досвід водіння авто категорії В та С від 1 року. В обовязки також входить приймання продукції із складу згідно з супровідними документами, оформлення первинних документів щодо транспортування продукції, доставка хлібобулочних виробів в торговельну мережу по місту та області згідно маршрутного листа.

9000 грн – Електрогазозварник. Потрібно мати відповідний освітньо–кваліфікаційний рівень та досвід роботи від 1 року.

6700 грн – Сторож. В обов’язки входить охорона будівлі школи і шкільного майна у денний та нічний час.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Ольга Бородієнко

    Не пишіть херню про роботу і оплату працівників кухонь .Там де пропонують великі гроші, найдуть сто причин їх не заплатити—штрафи ,ревізії і т. п.
  • Volodumur Divoncuk

    Простий Робочий в нашій країні ніколи не буде збагачуватися чи відкладати гроші.Бо тоді начальнику прийдеться голодати.

    Люба Войнаровська reply Volodumur Divoncuk

    Volodumur Divoncuk І ви поїдьте і будуть ваші казки.

    Volodumur Divoncuk reply Volodumur Divoncuk

    Люба Войнаровська А чому ви Європі а не в україні.якщо ви там раб.Розказувати всі вміють.

    Люба Войнаровська reply Volodumur Divoncuk

    Volodumur Divoncuk Я в Європі. Ведіть з людьми перепису трошки коректно.

    Volodumur Divoncuk reply Volodumur Divoncuk

    Люба Войнаровська не розказуй дурниці.Не була Європі ліпше мовчи

    Люба Войнаровська reply Volodumur Divoncuk

    Volodumur Divoncuk А СКІЛЬКИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ? МЕДУ В СВІТІ НЕМАЄ І ЄВРО НА ДОРОЗІ НЕ ЗБИРАЮТЬ. Поїхати на море, а на роботу то є  різні речі.

    Volodumur Divoncuk reply Volodumur Divoncuk

    Люба Войнаровська якби було так то чому Українці виїжають масово.Не задумувалися.

    Люба Войнаровська reply Volodumur Divoncuk

    Volodumur Divoncuk Простий народ в кожній державі раб і живе від зарплати до зарплати. І не тільки в Україні. Всюди добре де нас немає.

    Volodumur Divoncuk reply Volodumur Divoncuk

    Люба Войнаровська Ні, таке не на землі відбувається а в Україні.

    Люба Войнаровська reply Volodumur Divoncuk

    Volodumur Divoncuk Таке всюди на тій землі.
  • Кухаришин Юлія

    Потрібно ноль один забрати тоді повірю або поділити на 2 вашу зарплату
  • Ellas Vito

    Военкомат,вiд 40000,ходят людей зайобуют,самi на фронт не йдут,морди понаiдали,може ще й медаль дадут

keyboard_arrow_up