Партнер рубрики Події

“Забудовники забирають нашу прибудинкову територію”, - скаржаться жителі Київської

“Забудовники забирають нашу прибудинкову територію”, - скаржаться жителі Київської

Жителі Київської, 1 скаржаться на беззаконня. Кажуть, поряд із їхнім будинком побудували багатоповерхівку, і тепер забудовники забирають собі всю територію навколо. У міській раді кажуть, що ситуацію вивчає муніципальна поліція. Якщо порушення будуть, відповідальних покарають. 


 

У редакцію «20 хвилин» 10 червня поскаржився тернополянин Юхим, житель Київської, 1 на те, що у них під будинком нищать прибудинкову територію.

- Поряд із нашим будинком побудували будинок, - розповідає пан Юхим. - І тепер забудовники займають нашу територію. Приїхали трактори, які руйнують землю, дерева та дитячий майданчик поряд із нашим будинком. Приблизно два місяці тому ми вже своїми силами зупинили їх, а зараз тихенько, коли всі люди на роботі, вони вирішили знов цим зайнятися. Мешканці сваряться та пояснюють їм, що це наша територія.

Відео дня

Забудовники просто забирають площу для свого будинку, кажуть мешканці Київської, 1.
На місці події 10 червня перебували працівники управління муніципальної інспекції.

 - Оскільки на місці неможливо було встановити чітку межу ділянки ОСББ, то найближчими днями  туди виїде представник земельного відділу, - коментує прес-секретар міської ради Мар’яна Зварич. - Якщо спеціалісти встановлять, що на земельну ділянку немає відповідних документів, або якщо роботи проводилися за межами ОСББ, то на відповідального оформлять адміністративний протокол.

Вона також додала, що на даний момент управління ЖКГ розглядає варіант облаштування нового дитячого майданчика за вказаною адресою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Sergey Chernyshov

    А що ще можуть робити в міській раді ? Тільки руками розводити... Здобули ж..! Ура!
  • Віра Шовкун

    Так зараз наші діти граються, недалеко до біди, якщо діти пошкодяться хто відповість?
  • Віра Шовкун

    Пан Надал перед своєю виборчою каденцією обіцяв на облаштувати наші дитячі майданчики, ми розуміємо що обіцяного 3 роки чекають, та вже минуло 3 роки, мало що побудували будинок в санітарній зоні котельні  на незаконно орендованій  землі з вашого дозволу , то злочинці зруйнували наш старенький дитячий майданчик який потиснув 40 років. Хоч би враз Пане Надал допоможіть нам,
  • Pavlo Orestovich

    Слава Надалу!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up