Партнер рубрики Події

Забудьте про чорні і сині куртки. Як одягнутися, щоб було тепло і стильно

Забудьте про чорні і сині куртки. Як одягнутися, щоб було тепло і стильно
Стиліст Юлія Остапчук

Зима не за горами, то ж саме час задуматися над тим, як поповнити зимовий гардероб.  Як виглядати стильно в холодну пору,  у цьому тернопільським модницям допомогла розібратися стиліст. 

- Останні сезони мода досить швидко рухалась, модниці ледве встигали за нею, - каже Юлія Остапчук. - Та про цю осінь-зиму я можу сказати, що все трохи зупинилося.  Звичайно, тренди є, і модні поєднання ніхто не відміняв. Але вони утворюються з міксів попередніх сезонів, їх трансформації.

Стиліст зауважує, що тренди рухаються до екологічного гардеробу та додається колір в одязі.

Теплі відтінки

- Нарешті сіро-чорні поєднання відходять, а на їх місце приходить бежевий, коричневий та загалом теплі відтінки, - каже Юлія. - Коли ми говоримо про зимовий гардероб, найперше він повинен гріти свою власницю! Варто надати перевагу светрам, сукням чи спідницям, які мають у своєму складі натуральні волокна: шерсть, ангору чи хоча б віскозу. Невдалий вибір – це речі, які повність складаються з поліестеру.

Відео дня

Щодо модних трендів, то актуальним є ковбойський стиль, анімалістичні принти, штучне хутро, твід, шкіра та металевий блиск.

Трикотаж - must have

Обов’язковими цього сезону (must have) можна також назвати речі з трикотажу, продовжує стиліст. Це тренд, який тільки з`являється, але він точно набере обертів.

- Це можуть бути сукні напівприталеного силуету, светри з шерсті чи кашеміру, а ще досить модні цього сезону трикотажні костюми, - каже Юлія Остапчук. - Взагалі, must have може бути індивідуальний. Нині мода дуже демократична і дозволяє кожному знайти щось своє.

Зробіть сезонну ревізію

Але є речі, які не дають нам виглядати стильно, а головне сучасно, зауважує стиліст. Це наприклад, типові стьогані куртки чорного, синього або сірого кольору. Можна їх замінити на пальто класичного бежевого кольору.
- А ще чоботи до середини ноги, у які ми так любили заправляти джинси - вони теж не роблять нас стильними, - каже Юлія. - Сьогодні модні прямі високі чоботи або козаки.
Взагалі, часто справа не в елементах одягу, а в їх поєднанні, зауважує стиліст.  Жінкам, які хочуть виглядати сучасно, варто передивитися свій одяг (зробити сезонну ревізію) та спробувати скласти нові комбінації вже з існуючих речей. А потім додати до свого стандартного гардеробу кілька модних речей. Наприклад, шкіряну спідницю чи взуття в анімалістичному стилі.
 

У наступних публікаціях "20 хвилин" читайте, який одяг на холодну пору створили тернопільські дизайнери. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Кобра

    Неможу знайти в нашому місті якісного одягу
  • Цьвєк

    О,в мене є гаці з начосом такого кольору.Можна не вдівати штанів!
  • Серьожа Притухла

    Фотографії зліва (типу "неправильні") насправді кращі. Вони стильні та сексуальні. А справа - виглядають як довбані інстаграмниці без особистого життя...
  • David Starr

    В цілому - ідея суперова, а то всюди сіра маса. Але стаття слабенька, називається "копіпаста".

    Ірина reply David Starr

    так, стиліст для прикладу підібрала фото з інтернету... а текст, то знайдіть звідки це скопійовано?)

    Piter Savka reply Ірина

    2, 4, 7 і останнє - фото були скопыйовані з Меланії Трамп
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up