Партнер рубрики Події

Загинув у день, коли його донечці виповнилось 9 місяців. Тернопільщина прощається з Ярославом Качуровським

Загинув у день, коли його донечці виповнилось 9 місяців. Тернопільщина прощається з Ярославом Качуровським
  • «Я не вірю, що тебе немає. Ти був найкращим.... Нам тебе вже ніколи і ніхто не замінить», — біль дружини Тетяни осягнути неможливо. Родом з Герой з Прошової, а молода родина проживала на Рівненщині.
  • Доброзичливий, чесний, завжди готовий допомогти — таким його пам'ятатимуть сусіди і  друзі.

Жорстока війна знову забрала життя військового з Великогаївської громади: Героя - Ярослава Качуровського. Йому назавжди залишиться 28…

Корінний житель с. Прошова Великогаївської громади, турботливий батько та чоловік, поділився голова громади Олег Кохман.  

— Повномасштабне російське вторгнення змусило Ярослава покинути роботу і піти до лав ЗСУ, захищати свою родину та Батьківщину, — повідомив Олег Кохман. — Загинув при виконанні бойового завдання. Висловлюю щирі співчуття дружині Тетяні, донечці Катрусі, батькам Марії та Михайлу й усій родині. Всією громадою поділяємо ваш біль та сумуємо разом з вами. Герої не вмирають, вони стають нашими Янголами-захисниками!

Відео дня

Ярослав Михайлович Качуровський  народився 4 серпня 1994 року у Прошовій. Коли одружився, переїхав на Рівнинщину. За словами батьків, здебільшого проживав в Рівному, їздив на заробітки, аби забезпечити свою родину. Коли почалась війна, став на захист рідної землі та крихітної донечки. Але 6 вересня при виконанні бойового завдання поблизу Балаклії, що на Харківщині, Ярослав загинув.

Доброзичливий, чесний, завжди готовий допомогти — таким його пам'ятатимуть сусіди, знайомі, друзі, сім'я та вся Великогаївська громада.

Ярослав загинув у день, коли його маленькій донечці Катрусі виповнилось 9 місяців, розповіли земляки

— Я не вірю, що тебе немає, — написала у Фейсбук дружина Ярослава Tetiana Boyko-Kachurovska. — Ти був найкращим... Нам тебе вже ніколи і ніхто не замінить....

 

Редакція висловлює щирі співчуття батькам, дружині, донечці, всій родині, землякам, побратимам та усім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (500)
  • Олена Злочевська

    Вічна пам'ять Герою, царство небесне.
  • Halina Chabibullina-Gren

    Вічна память
  • Наталія Цвігун

    Вічна пам'ять Герою!
  • Сергей Угольников

    Вічна і світла пам'ять Герою...

keyboard_arrow_up