Залишайтесь в укриттях! В одному з районів Тернопільщини прогриміли вибухи

Залишайтесь в укриттях! В одному з районів Тернопільщини прогриміли вибухи
  • Після масштабної повітряної тривоги вранці, 10 жовтня, в Тернопільській області пролунали вибухи. За нашою інформацією, ворожі ракети збили в районах. Деталі читайте у матеріалі.

Як дізнались наші журналісти, силами українських ППО збили ворожі ракети в межах Тернопільщини. Точні дані не називаємо. Ми звернулися за детальнішою інформацією до Тернопільської обласної адміністрації, однак там ситуацію коментувати поки відмовились.

Чекаємо офіційного підтвердження та роз'яснення зі сторони місцевої влади. Як тільки якісь факти з'являться, ми їх обов'язково опублікуємо.

Оновлення. 12:24. Відбій повітряної тривоги. Можна залишати укриття!

Відео дня

Оновлення. 10:16. – Маємо повідомлення про нові запуски ворожих ракет. Наполегливо прошу, перебувайте в укриттях. Батьки – подбайте про дітей. Навчальний процес не розпочинався, діти повинні бути біля вас.Також прошу уникати місць критичної та транспортної інфраструктури. Тримаймось! – таку інформацію оприлюднив Володимир Труш на своєму телеграм-каналі. 

Оновлення. 09:56. – Увага! Повітряна тривога триває! Повідомленнями про ймовірні загрози жодним чином не можна нехтувати, адже для того щоб сповістити вас про небезпеку працюють чимало військових професіоналів. Навіть якщо ви вважаєте, що знаходитесь в не цікавому (як ціль) для ворога місці, то варто пам’ятати, що ми ведемо війну з абсолютно неадекватними особами, дії яких не піддаються ні логіці, ні загальноприйнятим людським нормам. До того ж, якщо повітряний об’єкт навіть не мав ціллю вашу територію, то збитий засобами ППО втрачає керованість та може впасти у будь-якому місці. То ж наголошуємо — не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, почувши їх, негайно перейдіть в укриття і перебувайте там до сигналу "Відбій повітряної тривоги!", – закликали містян перебувати в укриттях на телеграм-каналі Патрульної поліції Тернопільської області.

Звуки, схожі на вибухи, о 9:02 вранці 10 жовтня було чутно з меж обласного центру.

– Друзі, працює ППО. Залишайтесь в укриттях до відбою повітряної тривоги.– написав голова Тернопільської ОВА Володимир Труш у своєму телеграм-каналі. 

– Залишайтеся в укритті. По всій території велика небезпека ракетних ударів, – повідомив на Фейсбук-сторінці міський голова Тернополя Сергій Надал.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (87)
  • Zena Zena

    🙏🙏🙏
  • Лилия Артым

    Всемогутній Господи Боже  врятуй спаси  сохрани збережи нас грішних все в Твоїх Божих руках.
  • Валентина Дульнева

    Амінь.
  • Валентина Дульнева

    Господи Боже захисти нашу Україну від москальського навалу. Допоможи , щоб закінчилася ця війна. Благаю тебе Ісусику і Матінька Божа, змилуйся над нашим  українським народом.

keyboard_arrow_up