Партнер рубрики Події

Залишив мирне життя і лікує на фронті: тернопільський медик отримав почесну нагороду

Залишив мирне життя і лікує на фронті: тернопільський медик отримав почесну нагороду
  • Ярослав Іванов, медичний брат відділення анестезіології та інтенсивної терапії «Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги», вже понад пів року служить у Збройних Силах України.
  • Редакція «20 хвилин» вітає земляка з відзначенням. А також бажає живим та неушкодженим повернутися в Тернопіль та продовжити улюблену справу.

Про це повідомляють на Фейбсук-сторінці Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

За інформацією колективу лікарні, Ярослав Іванов – медичний брат Відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Вже понад пів року він служить у Збройних Силах України, де виконує роль  інструктора та відповідального за медичне забезпечення роти.

— Медичні працівники на передовій – це живий приклад щоденного героїзму, самовідданої праці та безмежної самопожертви. Саме вони, здійснюючи свій професійний обовʼязок під час найбільших випробувань, – рятують життя наших воїнів, — пишуть на сторінці медзакладу. — Пишаємось та дякуємо Ярославу Іванову за сумлінну й невтомну працю, відповідальність та хоробрість. Щиро вітаємо із заслуженою відзнакою від командування Збройних Сил України. Бажаємо повернення додому цілим та неушкодженим, з вірою у серці та незламним духом.

Відео дня

Варто зазначити, що Тернопільщина багата на професіональних та видатних медиків, які заслуговують на винагороди. Наприклад, два лікарі з Тернополя — Володимир Лісовський та Богдан Маслій — отримали відзнаку за професіоналізм і милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, хто з лікарів Тернопілля отримували відзнаку за професіоналізм і милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Зокрема, у 2021 році цю високу відзнаку отримав директор Тернопільської міської лікарні №2 Ростислав Левчук, а у 2019 — Тамара Воронцова, Арсен Гудима та Марія Шкільна.

Читайте також:

«Медичного Оскара» отримали два лікарі з Тернополя

У Чортківській лікарні 65-річному пацієнту провели успішну операцію на судинах серця

У обласній дитячій лікарні запрацював сall-центр: що можна дізнатися по телефону?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Петровська

    Нехай Господь Бог оберігає вас.

keyboard_arrow_up