Замість благодійності попав під кримінал: в Теребовлі судитимуть киянина за крадіжку на заправці

Замість благодійності попав під кримінал: в Теребовлі судитимуть киянина за крадіжку на заправці

Кримінальне провадження розпочали слідчі теребовлянської поліції проти 39-річного жителя Києва. 

Повідомлення про крадіжку надійшло до теребовлянських поліцейських від працівника заправки в селищі Дружба. Він розповів, що невідомий викрав зі стелажів на вулиці, 18 бутлів автомобільного омивача. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника.

Як з’ясувалося, 39-річний житель Києва їхав зі знайомими на Франківщину, щоби там придбати авто на потреби військових. Вночі зупинилися на заправці і замість благодійності чоловік потягнув з прилавку бутлі і заховав в багажник. 

Далеко з краденим заїхати не вдалося: авто з підозрюваним допомогли спинити бучацькі поліцейські. Злодій у скоєному зізнався.

Відео дня

Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.4 ст.185 ККУ. Слідчі дії тривають.

Довідка

Відповідно до ч. 4  ст. 185 ККУ, крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, що житель Вінниччини видав себе за покупця металобрухту та викрав гроші і наручні годинники у пенсіонерки з села Черкавщина.

 Читайте також:

Житель Вінниччини видав себе за покупця металобрухту та викрав гроші і наручні годинники у пенсіонерки

Тернопільські поліцейські розшукують злодійку

Жінка з Кременеччини втратила 55 000 гривень

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up