Заспівала в "Караоке без кордонів Live" та виграла подорож до Берліну


Заспівала в "Караоке без кордонів Live" та виграла подорож до Берліну
  • За місце у суперфіналі конкурсу "Караоке без кордонів Live" боролось 11 дорослих учасників та 15 дітей. 
  • Четвертий півфінал відбувся у ресторані Veranda у середу, 30 серпня. 
  • У суперфінал, який відбудеться 24 листопада, пройшло троє дітей та двоє дорослих учасників конкурсу. 

Спершу свої вокальні дані випробовували діти. Кожен юний учасник виконав куплет та приспів пісні на свій вибір. Після цього зіркове журі - Андрій Підлужний, Сашко Алексєєв, Тарас Мельник та інші обрали учасників для другого етапу. У якому шестеро учасників виконали ще по одній пісні. Серед них журі обрало трьох учасників, які співатимуть у суперфіналі. Третє місце посіла Софія Стадник, друге - Сільвестр Козурак та перше місце -  Василина Гребеняк. 

Переможниці 4-ого півфіналу Василині Гребеняк 13 років. Дівчинка навчається у школі мистецтв. Співає Василина з одного року і уже неодноразово перемагала у різних вокальних конкурсах. На конкурсі караоке Василина заспівала лемківську пісню Христини Соловій. 

Відео дня

- Я почала співати з одного рочку. Щоправда, без слів, але уже наспівувала складні мелодії, - розповідає дівчина. - Усе моє життя проходить на сцені. Сьогоднішня перемога мене дуже тішить. Емоції круті, все було класно. Дуже вдячна журі.

Яку пісню співатиме в суперфіналі, дівчина поки не знає. Але думає, що це буде весела та драйвова композиція. 

Учасник з незвичним ім'ям, який посів друге місце, але пройшов у суперфінал, 12-річний Сільвестр Козурак теж навчається у школі мистецтв. 

- Вокалом я займаюсь з дитинства, але це перша моя перемога на конкурсі, - каже хлопчик. - І друге місце мене взагалі не розчарувало. Я лише нещодавно почав професійно вчитись вокалу. Для мене ця перемога важлива. Я це роблю для своєї сім'ї. Коли я співаю, то отримую задоволення, передаю свої емоції людям. 

Поки що Сільвестр не знає, яку пісню виконуватиме у суперфіналі, проте хлопчик надає перевагу ліричним композиціям. 

Після дітей на сцену вийшли дорослі учасники. Після того, як проспівали усі одинадцять конкурсантів, журі у другий етап вибрало лише п'ятьох. Якщо у першому етапі учасники самі обирали пісню, то у другому була лотерея. Дехто з учасників свою пісню чув і співав вперше. За підсумками виступів усіх 5-ти фіналістів журі обрало двох учасників, які співатимуть у суперфіналі. Друге місце посів Анатолій Козоріз, а перше - Олеся Тракало. Дівчина отримала головний приз - подорож до Берліну. 

- Я не сподівалась, що переможу, - каже Олеся. - Дуже рада перемозі і вдячна журі. 

П'ятий півфінал відбудеться 22 жовтня у ресторані Veranda, а 24 листопада - суперфінал у драмтеатрі. А учасники, які брали участь у конкурсі, але не потрапили у півфінал, ще мають шанс. На офіційному сайті  є перелік усіх цих учасників і відео з їх виступів. Проголосуйте за того учасника, чий голос вам найбільше сподобається, і допоможіть йому потрапити у суперфінал. На переможця чекає запис пісні у професійній студії звукозапису та кліп.

Коментарі

Сашко Алексєєв - співак, актор:

Це був справді крутий вечір. Я вперше в журі і мені все дуже сподобалось. Учасникам бажаю ніколи не зупинятись на досягнутому і все вдасться. Головне нікого не копіювати. Потрібно співати так, як ви вмієте і так, як хочеться. Бо ви унікальні. І завжди думайте про, що співаєте, тоді ваша пісня буде щирою і достукається до будь-якого серця. 

Андрій Підлужний - співак, композитор:

З кожним етапом конкурсу кількість учасників зростає. Дуже хотів би подякувати батькам, які привели дітей на цей конкурс. Це чудово. Адже те, як співали діти, це було надзвичайно. Тому дякую батькам і діткам. І хочу подякувати кожному з членів журі. Бо, з одного боку, сидіти у цьому кріслі велика честь, а з іншого - це дуже складно. Я дякую кожному, хто прийшов на цей конкурс та організаторам. 

Юрій Мікоф - розповідає арт-директор РК “Максим”

У четвертому півфіналі була дуже велика кількість дітей. За тиждень до конкурсу ми проводили кастинг, на який прийшло дуже багато дітей. Приємно, що з кожним етапом конкурсу "Караоке без кордонів Live" їх все більше і більше. Дітки отримали подарунки від наших партнерів - селфі палки, павер банки, сертифікати в розважальний центр. Старші учасники отримали подарунки від салону шкіри та хутра Ferrizo. Також сертифікати в караоке-паб. А головний приз - путівка у Берлін. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up