Партнер рубрики Події

«Заступився» за брата, тріснувши з ноги в обличчя копу

«Заступився» за брата, тріснувши з ноги в обличчя копу

П’яний чоловік заснув дорогою у «Жигулях» брата. Коли прокинувся, то не побачив брата за кермом.  Вийшовши з авто побачив, що  брат лежить на дорозі, а біля нього -  працівники поліції. Обурений чоловік  вирішив заступитись за брата та дав з ноги в обличчя одному з них.

 
Тепер за «спробу заступитись» чоловік заплатить 3400 грн штрафу.  


Інцидент трапився 17 серпня в Зборові.  Як пише у вироку Зборівського районного суду від 12 жовтня,  «Жигулі» зупинили працівники Управління патрульної поліції Тернополя за порушення правил дорожнього руху. З метою припинення адмінправопорушення старший інспектор роти №, лейтенант поліції, який перебував у складі наряду патрульної поліції  та був у форменому одязі, підійшов до зупиненого автомобіля, представився, повідомив причину зупинки автомобіля, суть правопорушення та запропонував виконати його вимогу. Однак, водій, не бажаючи виконувати законну вимогу працівника поліції, вийшов із автомобіля і мав намір залишити місце події. Відтак на нього наділи кайданки. 


В подальшому, під час встановлення особи, працівник поліції пригнувся, щоб зняти кайданки. А брат водія наніс йому удар. 

У суді обвинувачений сказав, що шкодує про вчинене, щиро розкаюється. Сам потерпілий заявив, що претензій до обвинуваченого не має, цивільного позову не подавав. 

Відтак суд визнав чоловіка винуватим за  ч.2 ст.345 КК України  і призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Цьвєк

    "У суді обвинувачений сказав, що шкодує про вчинене, щиро розкаюється. Сам потерпілий заявив, що претензій до обвинуваченого не має, цивільного позову не подавав".   Який він після цього поліціянт,якщо немає претензій за грубу образу людини у формі,бо рагуль образив не його особисто а всю поліцію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:42 У Тернополі збили мотоцикліста: деталі аварії (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up