Затримка поїздів західного напрямку: як наразі працює Укрзалізниця?

Затримка поїздів західного напрямку: як наразі працює Укрзалізниця?
  • На офіційній Фейсбук-сторінці Укрзалізниці повідомили про можливість затримки поїздів західного напрямку через те, що пошкоджена контактна мережа.
  • Пасажирів та людей, які запланували поїздки на сьогодні, просять не панікувати.

Про те, що контактна мережа ушкоджена через масові ворожі обстріли української території, сповістили населення на Фейсбуці «Укрзалізниці». Саме завдяки цій мережі забезпечується освітлення станцій, переїздів, а також живлення колійного інструменту.

– Укрзалізниця попереджає про можливість затримки поїздів західного напрямку у зв’язку з ушкодженням контактної мережі. Резервні тепловози вже готуються забезпечити безперервний рух, – написали на сторінці Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia.

Також від цієї транспортної структури додали, що всі залізничні вокзали працюють у штатному режимі на висадку та посадку, пасажири перебувають в укриттях.

Відео дня

Попри те, що вибуховою хвилею пошкоджено вікна будівлі Центрального вокзалу в Києві, сам вокзал повноцінно працює, висадка та посадка на поїзди проводиться через західний та східний підземні переходи, які водночас виконують роль укриття.

– Ми продовжуємо тримати руку на пульсі, резервні вагони готові до подачі у разі необхідності. Додаткові рейси — за потреби — будуть оголошені на офіційних каналах Укрзалізниці, – наголосили від Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up