Партнер рубрики Події

Завершити будівництво приміщення клубу “Нептун” хочуть тернопільські "моржі"

Завершити будівництво приміщення клубу “Нептун” хочуть тернопільські "моржі"
Завершити будівництво приміщення клубу “Нептун” прагнуть місцеві "моржі". Вони планують відкрити сауну, щоб привернути до здорового способу життя більше людей.

Проте люди вважають, що на їхній будиночок уже зазіхає міська влада. Вона, мовляв, дозволила неподалік "моржатника" збудувати розважальний комплекс.
Тернополяни мають кілька ідей виходу із ситуації. Одна з них - узаконити права на будівлю "Нептуна", оскільки люди зводили її власноруч. Влада пропонує інше — щороку укладати угоду про оренду з Об'єднанням парків культури та відпочинку Тернополя, на балансі якого нині й перебуває приміщення клубу. До того ж, спільно із місцевих підприємцем, який неподалік розпочав будівництво, завершити поточний ремонт у будиночку та покращити фасад будівлі. Руйнувати будинок клубу чи продавати його, як запевняють у мерії, ніхто не буде. Власне, і бізнесмен готовий пристати на такий варіант розв'язання проблеми.


Торік, за розпорядженням попереднього міського голови, будівлю клубу “Нептун” перевели на баланс управління Об'єднання парків культури та відпочинку Тернополя.
- Я вклав у цей клуб купу грошей і хочу закінчити розпочате, - продовжує пан Березович. – Але як ми можемо працювати, не маючи гарантій, що його в нас не заберуть?
Перш за все, пан Березович мріє завершити внутрішні роботи у роздягальні та відкрити сауну. За його планами, на другому поверсі сауни будуть безкоштовні кімнати для спортсменів, які приїжджатимуть із інших міст.
- Колись у Тернополі було 600 "моржів", тобто вдвічі більше, ніж сьогодні. У нас були різноманітні спортивні секції, кілька разів ми проводили у Тернополі першість “Галицькі моржі”, чемпіонати, на які приїздили спортсмени з усієї України, - пригадує "морж". – Проте останні десять років не можемо добудувати приміщення! Невже краще, коли молодь ходить в ресторани, аніж займається спортом?

Продовження читайте у "RIA плюс" №23

Відео дня
>

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    ну ось, якщо будують для моржів, для покращення здоров"я, то вже тут як тут: і заборони, і всілякі дозволи. а як в парку на Співучці секта розбудувалась, то влада очі закриває.

    Anonymous reply Anonymous

    А хто дав дозвіл тому баризі що будує...це ж паркова зона...чи вже з молотка пішов парк

    Anonymous reply Anonymous

    згадайте, що було на тому місці, де буде НОВИЙ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИЙ заклад?

    Anonymous reply Anonymous

    Мабуть буде новий Буковель!!!
  • Anonymous

    Цікаво, з екологами погодили будівництво сауни!? Куди стікатиме мильна вода і вся нечисть з сауни? У річку, де плавають моржі чи вони ту нечисть забиратимутиь із собою?

    Anonymous reply Anonymous

    А ти подумай своєю головою а не по замовленню Міська-! І що буде в парку коли відкриють там бар!!!

    Anonymous reply Anonymous

    А мені цікаво - хто дав право будувати в парковій зоні бар чи може ресторан? І як це повязується із здоровим способом життя що пропагує клуб "Нептун"!!! Таких клубів в Україні можна порахувати на пальцях однієї руки!!! Невже наша "Свобода" цього не розуміє! І хто дав право міській владі розпоряжатись власністю громади міста якою є паркова зона!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up