Партнер рубрики Події

Зеленський нагородив орденом військового з тернопільської артбригади

Зеленський нагородив орденом військового з тернопільської артбригади

Головного сержанта Анатолія Бицулю Зеленський нагородив орденом «Хрест бойових заслуг».

Президент України Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих воїнів, удостоєних найвищого звання посмертно, а також відзнаки «Хрест бойових заслуг».

Про це йдеться на сайті Офісу Президента України.

Церемонія відбулася 9 лютого в Білій залі Героїв України в Маріїнському палаці в Києві. Серед нагороджених є і військовий тернопільської 44-ї артбригади.

Відео дня

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «Хрест бойових заслуг» воїна 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола головного сержанта Анатолія Бицулю, повідомили в 44 артбригаді.

— Всі воїни нашої бригади, які боронять Україну – гідні найвищих нагород! — написали в бригаді. Служимо українському народові! Звільняємо Україну! Вогонь запеклих не пече!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що Президенту України військовий подарував шеврон тернопільської артбригади. Тоді Зеленський писав: «Це щасливий шеврон, бо побував у боях під Києвом, біля Макарова, Бородянки, у Донецькій і Запорізькій областях. Дуже ціную, що можу розмістити його на дошці із шевронами у своєму кабінеті». 

Довідка
Хрест бойових заслуг — це відзнака президента України і вручається найхоробрішим та найвідважнішим. Її отримують люди, які, в умовах надзвичайної небезпеки, роблять героїчні вчинки чи мають значні успіхи в управлінні військами.

 

Читайте також:

 Тернопільські артилеристи майстерно нищать ворога на фронті

 Зеленський подякував тернопільським артилеристам за влучність

Тернопільські артилеристи отримали відзнаку Президента України

Зеленському подарували шеврон тернопільської артбригади

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up