Шкідлива звичка стала причиною трагедії: на Тернопільщині на місці пожежі виявили тіло чоловіка

Шкідлива звичка стала причиною трагедії: на Тернопільщині на місці пожежі виявили тіло чоловіка

У Кременецькому районі звичка палити у ліжку призвела до пожежі та загибелі людини. А в Тернополі внаслідок пожежі померла 90-річна жінка.

До чергового диспетчера 16-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління від працівників поліції надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Угорськ Шумської територіальної громади Кременецького району, повідомляють в Головному управлінні ДСНС у Тернопільській області.

Внаслідок пожежі вогнем знищено ліжко, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 16 м кв. На жаль, не обійшлось без жертв: на місці події виявлено тіло власника помешкання, громадянина 1986 року народження, без ознак життя, згубна звичка якого – паління в ліжку, ймовірно, й стала причиною трагедії. Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Також 16 січня о 16:16 у м. Тернопіль на вул. П.Орлика у квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку виникла пожежа.

Відео дня

На місці пожежі виявлено тіло власниці помешкання, 1932 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено кухонний гарнітур, диван, мікрохвильову піч, речі домашнього вжитку на площі 7 м кв.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, також до гасіння залучалось відділення частини спеціально-призначеної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення та працівники оперативно-координаційного центру Головного управління.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up