Жінка благала про поміч: врятували бабусю, яка на два дні стала заручницею у власній квартирі

Жінка благала про поміч: врятували бабусю, яка на два дні стала заручницею у власній квартирі
  • Патрульні отримали повідомлення, що в одній з квартир на просп. Злуки перебуває старенька жінка, яка має проблеми зі здоров’ям та вже другий день не виходить на зв’язок. 
  • Якщо ви помітили, що ваші знайомі, сусіди довго не виходять на зв'язок, не зволікайте, а одразу телефонуйте на 102, адже вчасне реагування та допомога може врятувати життя. .

Завдяки зверненню небайдужої громадянки та злагодженим діям рятувальних служб, вдалось допомогти літній жінці.

Учора, 24 листопада, близько 17-ї години, тернопільські патрульні отримали повідомлення про те, що на проспекті Злуки в одній з квартир перебуває старенька жінка, яка має проблеми зі здоров'ям та вже другий день не виходить на зв'язок. Про це повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська.

Відео дня

— За декілька хвилин екіпаж патрульних був на місці події. Інформація, яку надала заявниця підтвердилася, — поділилась Катерина Метельська. — За дверима квартири доносилося благання жінки про поміч, на дзвінки та прохання відчинити двері ніхто не реагував, тому поліцейські викликали рятувальників, які допомогли потрапити всередину.

У помешканні вони виявили літню жінку, яка лежала на підлозі та не могла підвестися. Інспектори допомогли громадянці, заспокоїли її та викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

— Якщо ви помітили, що ваші знайомі, сусіди довго не виходять на зв'язок, не зволікайте, а одразу телефонуйте на 102, — звертаються до городян патрульні, — адже вчасне реагування та допомога може врятувати життя.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up