Партнер рубрики Події

Жінок у Тернополі штрафуватимуть за облягаючі шорти

  • Андрій Орляк
Не вище колін й аби вузько не облягали ноги. Такі критерії до літнього дрес-коду прийняли депутати Тернопільської міськради на закритій сесії 6 червня.
Постанова поширюється на усіх повнолітніх представниць жіночого населення міста. Щоправда, табу на такий одяг - лише при відвідинах парку імені Шевченка та набережної міського ставу. Саме ж нововведення уже спричинило жорстку критику серед тернополян.
- Це нечувано!.. У мене стрункі ноги, також я відвідую спортивний зал - відтак, з усім решту, крім ніг, також в порядку. Я цим пишаюся й інколи хочеться продемонструвати результати своїх старань. Їх, наприклад, чудово підкреслюють на мені ті ж таки короткі облягаючі шорти, - каже тернополянка Олександра Грейчук.
Натомість мер міста пояснює, що до подібного кроку був змушений вдатися.
- Уже літо, спека. Природно, люди одягають більш вільний у таку пору одяг. Особливо, на прогулянки. А чи не найпопулярніше для цього місце у Тернополі - набережна ставу. В цьому й проблема. Частину набережної зараз ремонтують, але останнім часом цей процес сильно гальмується. І все - через ті ж вузькі короткі шорти. Жінки в такому одязі відволікають майстрів від роботи. Вони уже ризикують не вписатися в терміни здачі об'єкту. А це - серйозна справа. Я не можу зганьбитися у ній, адже не за горами вибори, - зауважив міський голова Тернополя Сергій Надав.
За дотриманням постанови стежитиме муніципальна поліція. Сталий розмір штрафу для порушниць наразі ще узгоджують. Як повідомляє наше джерело у мерії, це може бути залучення до самих ремонтних робіт. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Анонім

    Так ж треба на щось спихнути чого так довго йде ремонт набережної! Вот і видумують всякі різні причини!
  • Анонім

    Треба ж на щось спихнути чого так довго йде ремонт набережної! Вот і вирішили всяку брехню розпустити
  • Roman Hudz

    Брєд і джерело брєдове, це порущення конституційних прав
  • Сабат Юлія

    може вже краще паранжу одіти??????!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up