Партнер рубрики Події

Житель Кременеччини загинув через несправність опалення

Житель Кременеччини загинув через несправність опалення

15-го лютого у власному будинку під час пожежі загинув 48-річний житель Почаєва. Правоохоронці з’ясували ймовірну причину займання.

Про загоряння у приватному будинку по вулиці Леонтовича рятувальників сповістили місцеві мешканці. На місце надзвичайної події виїжджав черговий караул 5 пожежно-рятувальної частини. Після приборкання полум’я працівники ДСНС знайшли тіло 48-річного господаря оселі. Про це писала редакція «20 хвилин».

За попередньою інформацією від Головного управління Нацполіції у Тернопільській області, причиною займання стало несправне опалення. Чоловік використовував саморобну буржуйку для обігріву приміщення. Коли у будинку зайнялася пожежа, він спав, тому й не зміг врятуватися.

Ця надзвичайна подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно зі статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок». Слідство ще триває.

Відео дня

Найпоширеніші причини пожеж у зимовий період – це порушення людьми правил використання опалювальних приладів, пічних або електричних. В жодному разі не можна користуватись саморобними електрообігрівачами чи буржуйками, що не мають отвору для виходу диму назовні. В іншому випадку накопичення їдкого чаду у приміщенні вбиває людину, як це сталося з жителем Почаєва.

Читайте також:

У пожежі на Тернопільщині загинув 48-річний чоловік

У Тернопільському районі горів житловий будинок

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up