Партнер рубрики Події

Жителі Микулинець передали військовим відремонтований БРДМ

Жителі Микулинець передали військовим відремонтований БРДМ
- Микулинці село не бідне, чим зможемо, будемо і надалі допомагати нашим військовим, - каже житель селища Віктор Бельзецький.

Підприємці Микулинець відремонтували бойову розвідувально-дозорну машину (БРДМ) і передали її у тернопільський батальйон територіальної оборони.
- У нас є підприємці, які мають свої фури, які мають іншу техніку і розуміються на ній, - розповідає Віктор Бельзецький. - Тож усі ми спільно об'єдналися і відремонтували один із недіючих БРДМів, які залишилися у тернопільській військовій частині.


Загалом, у Тернополі залишилося шість недіючих БРДМів, три з них залишили у частині ремонтувати, ще три віддали на ремонт громадам, які зголосилися допомогти.
У Микулинцях перші впоралися із ремонтом.
Як повідомив Василь Завісляк, ремонт тривав два тижні. Після ремонту підприємці наїздили майже 200 кілометрів для того аби протестувати військову техніку.
На ремонт потратили 7 тисяч гривень, проте більшу частину коштів витратили на закупівлю запасних частин, які також передали військовим. Загалом усе обійшлося мешканцям Микулинець у 20 тисяч гривень.

Previous Next

Відео дня


- Ця машина не експлуатувалася років мабуть 15, - каже в. о. заступника обласного військового комісара підполковник Андрій Миськів. - Після ремонту ми відправимо цей БРДМ, як і решту тих, що зараз ремонтують, в один із південно-східних регіонів нашої країни, де зараз несуть службу наші військові з батальйону територіальної оборони.    

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Roman Kubay

    Respect що ще казати!
  • Робокоп

    Неодноразово вже помічав цих хлопців що на фото як вони реалізовували якусь потрібну ініціативу. Реально молодці! Слава Україні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up