Жителька Тернопільщини «позолотила ручку» шахрайці

Жителька Тернопільщини «позолотила ручку» шахрайці
  • 35-річна тернополянка спокусилась на послуги інтернет-ворожіння.
  • В результаті жінка залишилась без грошей і золота.

Ще наприкінці лютого тернополянка знайшла в інтернеті оглошення про послуги ворожіння. Віщунка представлялась Інесою Стоянович. Жінка у переписці замовила у ворожки сеанс пророцтва її долі і захисний амулет, який, мовляв, мав боронити від всіх бід.

Про це повідомляють у Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області.

За свої послуги аферистка запросила передоплату у 14 тисяч гривень. Але цих коштів провидиці виявилось мало. Під час особистої зустрічі з жінкою у Бердичеві , що відбулась 1 березня, Інеса виманила у тернополянки ще й золоті прикраси. Поповнивши свій гаманець чужими грошима, шахрайка зникла і більше не виходила на зв'язок.  

Відео дня

Коли жінка зрозуміла, що її ошукали, то одразу написала заяву про злочин до поліції. Дізнавачі внесли даний факт, як шахрайство. Наразі правоохоронці встановлюють суму збитків і розшукують зловмисницю.

Не знаю, як ви, але я часто бачу пропозиції подібних послуг у соцмережах. Вони дійсно виглядають дуже правдиво і можуть викликати увагу людей, які знаходяться у розпачі, переживають складні життєві ситуації і прагнуть підказки, хочуть дізнатись, коли чорна смуга закінчиться. З огляду на цю подію, так через інтернет діють тільки аферисти. І це не єдиний випадок шахрайств через всесвітню мережу, на які потрапляли жителі Тернопільщини. Наприклад, раніше ми писали, що областю ширяться фейки про виплату допомог увід ООН, яку можна отримати через інтернет. Також повідомляли, як сімейна пара наївно перерахувала гроші на автівку шахраєві, але залишилась ні з чим.

 

Читайте також:

Тернопільщиною ширяться фейки про виплати допомоги від ООН: як не потрапити на гачок шахраїв

У Чортківському районі подружжя «подарувало» автівку шахраєві

Шахраї видурили у жителів Тернопільщини понад 200 тисяч гривень

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up