Партнер рубрики Події

Зіркові гості та ефір нон-стоп: як Ух-радіо святкуватиме 20-річчя

Зіркові гості та ефір нон-стоп: як Ух-радіо святкуватиме 20-річчя

Тернопільська радіостанція Ух-радіо 20 років роботи в ефірі відсвяткує 20 грудня.

З нагоди свята радійники проведуть дванадцятигодинний прямий ефір та запросять зіркових гостей.

    - Таке святкування, як ми проведемо, ще жодного разу в Тернополі не було, - розповідає ефірний та музичний редактор Світлана Філіппова. - Ух-радіо - це першопроходець україномовного формату. Ми перша комерційна радіостанція країни, яка перейшла на 100% україномовний формат, як музики, так і мовлення ведучих.

На наступний рік радіостанція відсвяткує 15 років україномовного ефіру.

Відео дня

 - Тоді це було справді дуже важко, але зате, коли ввійшли квоти, то найбільшу базу український пісень мали саме ми, - каже пані Філіппова. - Слухач у нас змінюється, бо з’являється все більше молоді, яка слухає українську музику.

    - Реклама за 20 років роботи також дуже змінилась, бо ми щодня вчимось, - каже керівник рекламного відділу Анюта Лазорко. - Але зараз на ринку досить сильно зросла конкуренція.

Працівники Ух-радіо зазначають, що в ефірі вони не говорять про негативні теми, бо їх достатньо у буденному житті. Кажуть, що прямий ефір з нагоди 20-річчя буде сповнений позитивом.

 - Ми запросили акторів кіно і театру, співаків та відомих людей Тернополя, - розповідає пані Філіппова.-  Ми не будемо розкривати усіх секретів, але в ефірі будуть виступати Андрій Підлужний, гурт “Тріода”, учасники гурту “Цвіт кульбаби”, Андрій Пекун та багато інших.

Також протягом дня у ефірі буде безліч розіграшів для слухачів, зазначають організатори.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up