Партнер рубрики Події

Зламав хребет і пошкодив спинний мозок: тернопільський тренер потребує допомоги на лікування

Зламав хребет і пошкодив спинний мозок: тернопільський тренер потребує допомоги на лікування

У мережі просять фінансової допомоги для тернопільського спортсмена і тренера Тараса Юрківа і максимального поширення інформації.

На сторінці тернополянина Тараса Юрківа дописи його друзів, однокласників, колег з проханням до усіх небайдужих допомогти йому одужати і стати на ноги.

— Поможемо нашому другу, колезі і просто знайомому… люди, які знають мене, поможіть людині, яка спец в своїй справі, яка є хорошою людиною… Тарас Юрків здоров’я тобі, — написав Volodia Raskin і позначив у дописі чимало людей спорту Тернопільщини.

— Друзі, потрібна ваша ДОПОМОГА!  — пише Володимир Гарбарчук. — Людина, яку я знаю особисто вже більше 10 років, Тарас Юрків дуже сильно травмував хребет, внаслідок чого став паралізований нижче пояса. Це спортсмен, тренер, добра та щира людина і я радий знайомству з ним! Лікування та операції коштують дуже дорого. Особисті кошти вже закінчились. Тому ваша підтримка зможе поставити Тараса на ноги! Буде важливою будь-яка сума, навіть 10-20-50-100 грн. Якщо вже наша нація може зібрати мільйони гривень на війну, то давайте допоможемо людині зі здоров'ям! Гроші можна переказати прямо на його особисту "Банку" в monobank:

Відео дня

https://send.monobank.ua/jar/8PTJWTriJ6

Прохання про допомогу поширила і тернопільська депутатка Ольга Шахін.

— Прошу усіх, хто скільки зможе, перекиньте кошти на Тарасову власну карту. У кого немає такої можливості, прошу максимального репосту! — написала Ольга Шахін.

Номер картки:

5375 4112 0491 9752 Юрків Тарас

Як розповідає друг Тараса Павло Боровський, внаслідок невдалого падіння Тарас зламав хребет та пошкодив спинний мозок, після чого наступив параліч нижніх кінцівок та органів тазу. На даний момент переніс вже 3 операції.

— Знаю Тараса вже близько 20ти років, дуже хороша та щира людина. Людина яка ніколи нікому не відмовляла у допомозі. Але тепер потребує її сам! — йдеться у дописі товариша. — Власні кошти уже закінчились. Тому потрібна наша допомога, адже гуртом ми зможемо поставити Тараса на ноги! На 1 курс реабілітації потрібно в найкоротші терміни зібрати 55 тисяч євро! Як показали збори «на помсту», «на байрактар» — українці спільними зусиллями можуть усе! Прошу усіх, хто скільки зможе, перекиньте кошти на Тарасову власну карту. У кого немає такої можливості, прошу максимального репосту!

Номер картки:

5375 4112 0491 9752 Юрків Тарас

PayPal

[email protected]

Рахунок у доларі

5167 9856 6127 7764

IBAN UA063052990000026200737212696

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (155)
  • Тома Клюк

    +++++++++++++
  • Раїса Жухевич

    +++++++++++++
  • Наталья Авраменко

    Во здравія, во здравія, во здравія, дай Бог Вам скоріше одужати.
  • Наталья Авраменко

    +++++++++++

keyboard_arrow_up