Партнер рубрики Події

Знайомтесь: претендентки на корону “Міс RIA 2016”

Знайомтесь: претендентки на корону “Міс RIA 2016”

У фінал конкурсу краси “Міс RIA 2016”, який відбудеться 10 березня у нічному клубі Opera, потрапили 12 красунь. У цьому номері ми розкажемо про трьох учасниць - Лесю Янусь, Іру Гонташ та Ніну Мурмило.

 

Про свої мрії, хобі, секрети краси та що вони змінили б, якби стали “Міс Всесвіт”, розповідають наші конкурсантки. 

“Вчитись ніколи не пізно”

20-річна Леся Янусь хоче побудувати притулок для тварин, введе здоровий спосіб життя та любить готувати.

Відео дня

- Я закінчила тернопільський коооперативний коледж, здобула освіту фінансиста, - розповідає дівчина. - Зараз готуюсь до вступу в університет та мрію здобути освіту педагога. Вважаю, що вчитись ніколи не пізно. 

В дитинстві Леся Янусь мріяла збудувати притулок, в якому б вистачило місця для усіх бездомних тварин. І сподівається, що в майбутньому вдасться втілити це в реальність.

- Люблю готувати, - каже Леся. - У вільний час вишиваю бісером. Коли є натхнення, можу до півночі сидіти за вишивкою, не помічаючи часу. 

Щоб гарно виглядати, дівчина старається вести здоровий спосіб життя. В щоденний раціон включає якомога більше овочів та фруктів. 

- Роблю маски про догляду за обличчям та волоссям з натуральних компонентів, - продовжує красуня. - Використовую якомога менше косметики в повсякденному житті. 

В людях дівчина цінує чесність та щирість. Уникає заздрісних та нечесних людей. 

- Якби я стала «Міс Всесвіт», то хотіла б змінити структуру будинку сиріт, - додає Леся. – Я хотіла б започаткувати проект з усиновлення дітей-сиріт, створити будинки, у яких діти проживали б в повноцінній сім'ї. Хочу щоб вони відчували любов та тепло оточуючих.  Адже діти - це наше майбутнє.

Найкращий відпочинок - подорож

26-річна Ірина Гонташ виховує маленьку донечку, любить співати та займатись рукоділлям.

- Я навчалась у економічному університеті і отримала ступінь магістра з червоним дипломом, - розповідає Ірина. - За освітою я менеджер технічного сервісу. Працювала в ТФДЕ "Держгрунтохорона " провідним фахівцем, а також співала в ресторані. Зараз я у декретній відпустці, виховую донечку Ангелінку. 

В дитинстві красуня мріяла стати хірургом. Її хобі - спів та музика.

- Тому я щаслива, коли можу розвиватися в цьому напрямку, - каже дівчина. - У вільний час я займаюсь рукоділлям. Роблю різні прикраси для донечки, а також елементи декору. 

Для Ірини Гонташ найкращий відпочинок - подорож. А для того, щоб гарно виглядати учасниця кожного дня робить легкий макіяж, відвідує басейн та старається слідкувати за модою. 

- Найбільше в людях ціную щирість і добро, - кажу Ірина. - Якби було більше добрих людей, тоді не було б війн і бідності. Дратує така людська риса, як зверхність.
Якби дівчина стала «Міс Всесвіт», то віддала б всі сили на боротьбу з раком.

Мріє стати моделлю

17-річна Ніна Мурмило - учениця 11-го класу, хоче вчитись у Польщі і веде активну громадську діяльність.

- Я навчаюсь в 24-й школі, вступатиму на факультет права та адміністрації в Польщі, - розповідає дівчина. - В дитинстві я мріяла стати фешенебельною моделлю світового рівня. На даний момент мрія набирає обертів.

Ніна полюбляє малювати та танцювати, займається створенням неординарних проектів.

— Хорошим відпочинком для мене є чашка чаю та малювання, — каже красуня.  
Щовечора дівчина приділяє час для догляду за собою. Час від часу робить маски для обличчя і волосся.

- В людях я ціную чесність, доброту, щирість, відкритість та почуття гумору, - додає Ніна Мурмило. - А особливо вірність. Ненавиджу дволикість та пустих слів людей. 

Якби дівчина стала "Міс Всесвіт", то пишалася б цим титулом і зайнялася б благодійністю, аби покращити життя в бідних країнах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up