Партнер рубрики Події

Знайомтесь: претендентки на корону “Міс RIA 2016”

Знайомтесь: претендентки на корону “Міс RIA 2016”

У фінал конкурсу краси “Міс RIA-2016”, який відбудеться уже сьогодні, 10 березня, увійшло 12 красунь. Цього разу ми розкажемо про трьох учасниць - Аріану Павленко, Аліну Надич та Анну Поліщук.

 

Про свої мрії, хобі, секрети краси та що вони змінили б, якби стали “Міс Всесвіт”, розповідають наші конкурсантки. У цьому випуску ми завершуємо знайомити тернополян з учасницями конкурсу.

“Професія мене сама обрала”

21-річна Аріана Павленко мріяла стати актрисою, а тепер захоплюється езотерикою та хотіла б допомагати людям ставати самими собою. 

Відео дня

- Я навчаюсь у Львівському торговельно-економічному університеті на факультеті «Фінанси, кредит та страхування», - розповідає дівчина. - Професія швидше сама мене обрала, ніж я її. 

У дитинстві Аріана мріяла стати актрисою. Тепер красуня захоплюється фотографією, поезією та езотерикою.

- Вільний час я проводжу по-різному, - продовжує конкурсантка. - Все залежить від настрою та кількості вільного часу. 

Догляду за своєю зовнішністю, особливо за волоссям, Аріана Павленко приділяє багато часу. Гарне волосся - фетиш дівчини. 

- Ціную в людях оригінальність, не люблю скучні копії, - каже дівчина. - Всі люди — різні, і це найцікавіше. Найбільше мене відштовхує дволикість. А щодо “Міс Всесвіт”, то не обов'язково мати цей титул, щоб змінити щось у світі. Достатньо звернути на себе увагу, а далі — донести свою думку до мас. 

Аріана каже, що допомогла б людям відкритись, стати тими, ким вони є насправді. Адже немає нічого кращого, аніж жити у гармонії з собою та світом.

Не боїться пробувати нове

20-річна Аліна Надич обожнює готувати, мріє про власний салон краси та любить читати детективи.

- Я - кухар. Обрала таку професію, бо дуже люблю готувати, - розповідає дівчина. - І маю в цьому неабиякий досвід, а підтверджує ці кулінарні вміння та навички мій диплом. 

Також дівчина захоплюється візажем і мріє відкрити свій салон. У дитинстві мріяла стати дизайнером, бо дуже любила шити одяг для ляльок. Аліна не боїться пробувати щось нове, навпаки, як каже дівчина, це робить її життя цікавішим.

- Саме тому беру участь у цьому конкурсі, - продовжує красуня. - Свій вільний час проводжу з друзями та близькими, гуляю, переглядаю фільми. Найбільше мені подобаються детективи.

Щоб гарно виглядати, дівчина веде здоровий спосіб життя. Вона вважає, що головне для краси — правильно харчуватись. Також щоранку Аліна робить зарядку. 

- В людях ціную відвертість та щирість, мене відштовхує заздрісність, корисливість, - додає учасниця конкурсу. - Моє кредо: “Мети досягає той, хто її прагне". 

На конкурсі краси вперше

20-річна Анна Поліщук мріє про власне авто і хоче побувати у найекзотичніших країнах світу.

- У мене освіта молодшого спеціаліста за спеціальністю «технолог хлібопекарського і кондитерського виробництва», - розповідає Аня. - Працюю не за спеціальністю, але мені це подобається. 

Дівчина любить активний відпочинок, весело проводити час із друзями, переглядати цікаві фільми.

- Мені подобається керувати авто, нещодавно отримала права і мрію про власний транспорт, - каже конкурсантка. - Мрію побувати у найдивовижніших країнах світу. Раніше я не брала участі у подібних конкурсах. Це для мене вперше, тому сподіваюся стати більш впевненою у собі, знайти нові знайомства, здобути досвід і набратися позитивного настрою.

У людях дівчина цінує чесність і наполегливість, а не любить байдужості і лицемірства. 

- Коли мала більше часу, то ходила у спортзал для підтримання фізичної форми, - каже дівчина. - Тепер хочу займатись танцями. Я стараюсь мати природний і здоровий вигляд, тому особливо макіяжем не захоплююсь.

Якби дівчина стала “Міс Всесвіт”, то хотіла б зробити світ добрішим, щоб не було воєн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up