Партнер рубрики Події

Знайшли тіло чоловіка, який потонув на «Острові закоханих» (ОНОВЛЕНЕ)

Знайшли тіло чоловіка, який потонув на «Острові закоханих» (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернопільському ставі потонув чоловік.

Пізно ввечері 7 липня чоловік впав у воду на «Острові закоханих». Його шукали до опівночі і зранку пошуки продовжували. О 08:54 8 липня рятувальники повідомили, що тіло чоловіка знайшли.

— 8 липня виявили тіло чоловіка, котрий впав у воду на «Острові закоханих», — повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

Як йдеться у повідомленні рятувальників, 7 липня о 22:31 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення, що на Тернопільському ставі поблизу «Острова закоханих» тоне чоловік. На місце події був направлений черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону в складі двох відділень та працівників оперативно-координаційного центру Головного управління.

Відео дня

Рятувальники повідомляли, що загинув житель с. Піщатинці Борсуківської територіальної громади Кременецького району, 1999 року народження, котрий ймовірно у стані алкогольного сп'яніння підсковзнувся та впав у воду, після чого не з’являвся на поверхні.

Станом на 00.05 год 08.07.2022 року рятувальники зазначали, що пошукові роботи результату не дали та їх продовжили у світлу пору доби водолазами. Тіло чоловіка знайшли майже о 9-й ранку.

Згодом рятувальники інформацію оновили і дані про потонулого чоловіка видалили. Тепер у дописі немає інформації про чоловіка.

9 липня в поліції повідомили, що потонув 23-річний житель міста Ланівці.

Читайте також

За добу на водоймах Тернопільщини потонули двоє чоловіків

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Аліна Гасій

    Сумно,нехай з Богом спочиває.Царство Небесне.
  • Олена Костюк

    Царство Небесне
  • Надія Кірашук

    Співчуття рідним
  • Оля Коцюра

    Навіщо писати про алкоголь????? Щоб брудом поливати????? Дізнайтеся спочатку а потім пишіть !!!!!!!!

keyboard_arrow_up