Партнер рубрики Події

Зоряна та Едуард Жукови завжди були гостинними, розповідає друг загиблої сім’ї

Зоряна та Едуард Жукови завжди були гостинними, розповідає друг загиблої сім’ї

Друзі та рідні тернополян, яких вбили у В’єтнамі досі не можуть повірити, що це правда. І згадують подружжя як дуже щирих, добрих та гостинних людей.

Жахлива трагедія з подружжям сталась у в’єтнамському місті Нячанг. Зоряну та Едуарда знайшли мертвими з ознаками насильницької смерті у будинку, який вони орендували.

Журналіст “20 хвлин” поспілкувалась з друзями Зоряни та Едуарда Жукових, з якими вони товаришували у В’єтнамі.

- З Зоряною і Едуардом ми познайомилися в червні 2014 року в Нячангу, - розповідає Володимир Марко. - Тоді вони тільки приїхали з Індії. Зоряна мене підстригла, мені дуже сподобалася її робота, після чого я став її постійним клієнтом. Почав рекомендувати її послуги у своїй групі по В'єтнаму в соціальної мережі Вконтакті.

Відео дня

Кожна стрижка з Зоряною, каже чоловік, також була можливістю поговорити з нею про життя, поділитися якимись новинами, отримати поради.

Previous Next

- Потім вони переїхали до центру міста, орендували будинок і офіс під салон, - продовжує співрозмовник. - Я багато разів був в гостях в тому нещасливому будинку, де Едик з Зоряною мене пригощали. Вони завжди були гостинними. Зоряна - та людина, яка знала все моє особисте в Нячангу, могла дати життєву пораду. Скільки пам’ятаю Зоряну, вона постійно працювала.

А чоловік Зоряни Едуард, за словами Володимира Марка, працював в інтернеті. І ще останнім часом Едуард почав робити квас. Як каже Володимир, напевно, з комерційною метою.

Володимир зараз перебуває в іншому місті, і за яких обставин померли тернополяни не знає.

- Поки що лише “ходять” різні чутки, тільки здогадки, - каже чоловік.

Окрім салону Зоряни, подружжя ще організовувало весільні церемонії. А знімати їх допомагав ще один друг сім’ї у В’єтнамі Василь Водин.

- Я фотограф, і Єдуард кликав мене фотографувати весільні церемонії, які вони організовували, - каже Василь. - Жукови були дуже хорошими людьми.

У Тернополі про подружжя теж відгукуються як про добрих людей.

- Працюючи журналістом, зустрічаєш багато талановитих людей, - каже Наталія Червак. - Та є особливі, які чомусь так западають в душу. З таких хочеться брати приклад, як потрібно любити те, чим займаєшся. Такою була Зоряна.

Познайомилась Наталія з Зоряною Жуковою під час акції в Тернополі. Вона робила зачіски моделям. І з захопленням, пригадує Наталія, розповідала про свою роботу, жартувала, сміялася.

- Але я ще тоді для себе відзначила - ця людина відповідальна і чесна, - продовжує співрозмовниця. - Здавалося б, інтерв'ю записали, програму зробили, вона прозвучала, подякували і все можна забути один одного. Але ми подружились, переписувались у соцмережі. Мені подобався позитивний характер Зоряни, її погляд на життя. Слідкувала за її роботою в Індії, потім у В’єтнамі. Після страшної звістки перечитувала разів п'ять наше листування. Мені не віриться. Люди, спростуйте хтось цю жахливу новину!

Про те, що Зоряна була життєрадісною людиною, говорять і моделі, з якими вона працювала.

- Не скажу, що подруга, але знайома. Вона нам робила зачіски на Яблучного спаса і, хоч я бачила її лише раз, але вона мені дуже запам'яталася, - каже Кароліна Шумська. - Така життєрадісна і щира людина. Таких важко зустріти в цьому світі. Вона була дуже хорошою, в неї було багато планів, пам'ятаю, як вона розказувала про свої подорожі в Гоа і про те, що хоче себе реалізувати там. Що хоче відкрити там свій салон.

Зоряна була надзвичайно талановитою і сповненою мрій жінкою, каже дівчина.

- Для мене було шоком, коли я дізналась про те, що сталось, - додає Кароліна. - Співчуваю дуже її сім'ї, рідним і близьким. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up