Зранку Тернопіль перетворився на ковзанку

Зранку Тернопіль перетворився на ковзанку

Слизькі дороги, тротуари, міждворові проїзди - проблема номер один, яку 3 лютого зранку обговорювали тернополяни у маршрутках, офісах та соцмережах. Після дощу все почало моментально замерзати, відтак місто перетворилося на суцільну ковзанку.

Багато вулиць не були посипаними, адже двірники почали розкидати пісок та сіль лише близько 8.00. У цей час якраз багато пішоходів поспішали на зупинки транспорту. Люди часто падали, особливо було складно пройти складними ділянками дітям, які йшли до школи та у дитсадок. Багато людей йшли по дорозі, бо машини вже встигли її трохи розбити.

Про слизькі дороги та тротуари у Тернополі з'явилося багато жартів у соцмережах. Також тернополяни розповідають як вони добиралися на роботу сьогодні зранку. Деякі мами через ожеледицю не впустили дітей до школи. 

"Моя шестикласниця дуже рвалася до школи. Відпустила. Взула найменш слизькі чоботи. Пояснювала, щоб вона човгала помало. За 5 хв дзвінок в двері. Дитина вернулася. З подертою долоньою і вся мокра. Переходила дорогу за нашим будинком, а там трохи схил, поїхала і прямо в калюжу талапнулася. Сидить, ледь не плаче, на долоню хухає, однокласники видзвонюють" - розповідає тернополянка Любов Вовк. 

Відео дня

В управлінні житлово-комунального господарства міськради кажуть, що дороги та тротуари у місті почали чистити ще вночі. Працювало 14 одиниць техніки

Де у Тернополі не посипано, пишіть у коментарях до цієї статті.

Читайте також: Льодоступи можна придбати і за 30, і за 400 грн

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • NIK Kalash

    народ, що ж ви хочете, в місті оголосили зелений рівень, отже  з цього часу тротуари будуть самопосипатись ...
  • Anonymous

    Ходжу на роботу пішки, і звернув вагу, що якраз в дворах, на прибудинкових територях, де працюють жеківські двірникпішохідні доріжки були посипані, а от тротуарами вздовж вулиць, де мали працювати комунальні служби, пересуватися було неможливо. До речі, на вулицях Лепкого, Пушкіна, Чалдаєва тротуари не прибирались взагалі від початку зими. На втрамбованому снігу дощ перетворювався в крижаний панцир миттєво.  А зараз, ввечері, це все перетворилось в сніжно-водяну кашу. Завтра обіцяють мінусову температуру, і це все знову стане кригою, але прибрати її вже буде не можливо до наступної відлиги. Бруківка заслуговує своєї порції негативних вражень: масивна і гігроскопічна, вона залишається під кригою навіть зараз, хоча протягом цілого дня була плюсова температура.Таке враження, що управління ЖКГ імітує бурхливу діяльність, вимагаючи відповідальності керівників ЖЕКів, а за власну бездіяльність, за неякісну роботу підпорядкованих служб відповідальності нести не хоче.

    Олег Кубіцький reply Anonymous

    Чому ж , надал чудово прибирає кригу з асфальтом і бруківкою, щоб улітку було що ремонтувати!
  • Віра

    Новий світ, вул. Вільхова (жек "Добробуд") - жодного двірника не помічено!!!
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 Обмеження зі світлом в Тернополі наразі застосовувати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up