Зупинив перехожого та відібрав телефон. Чортківські правоохоронці розшукали грабіжника

Зупинив перехожого та відібрав телефон. Чортківські правоохоронці розшукали грабіжника
  • Чортківські оперативники розшукали зловмисника, який пограбував жителя району. У 21-річного хлопця вночі невідомий відібрав телефон вартістю майже 5000 гривень.
  • Співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження нападника та вилучили у нього речовий доказ – мобільний телефон потерпілого. 

Повідомлення про пограбування надійшло до Чортківського районного відділу поліції від 21-річного жителя села Улашківці. У хлопця невідомий відібрав мобільний телефон вартістю майже 5 000 гривень. Інцидент трапився на одній із вулиць райцентру, – повідомляють в ГУ Національної поліції у Тернопільській області. 

За словами потерпілого, він близько 3-ї години ночі повертався з розважального закладу. Йшовши вулицею, розмовляв по телефону. Раптового біля нього зупинився автомобіль, з якого вийшов незнайомець та вирвав у нього з рук мобілку.

Вийти на слід зловмисника допомогли камери відеонагляду, розміщені у місті. Оперативники встановили  транспортний засіб, на якому пересувався нападник. Як з’ясувалося, він був пасажиром даної автівки.

Відео дня

У ході оперативних заходів поліцейські розшукали особу, причетну до грабунку. Ним виявився 22-річний мешканець Івано-Франківської області, який наразі навчається та проживає у Чорткові. Хлопець вже раніше потрапляв в поле зору правоохоронців.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) ККУ. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до чотирьох років позбавлення волі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up