Зустріч друзів: українські зірки знімають кліп у Тернополі

Зустріч друзів: українські зірки знімають кліп у Тернополі
  • Тоня Матвієнко, гурт «Нічлава» на чолі зі співаком та композитором Андрієм Підлужним та гурт «Пікардійська терція» зібрались у Тернополі для зйомки кліпу на пісню «Навіки».
  • Кліп знімали і вдень, і вночі більше 12 годин в одній із фотостудій міста

Пісня «Навіки», яку написав Андрій Підлужний, є саундтреком до першого історичного фільму «Король Данило», цього ж разу композиція постане у новому акустично-акапельному звучанні.

  • Спершу ми хотіли зняти черговий міні-фільм, музичний бойовик, - розповідає Андрій Підлужний. - Усю роботу планували зосередити у Вишнівецькому замку, але згодом вирішили зробити все більш «лайтово», так би мовити, по-сімейному.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Андрій зазначає, що молодь не дуже цікавить історичне підґрунтя, тому він зупинився на варіанті з домашньою атмосферою. Каже, що цей кліп, наче зустріч справжніх друзів, які давно не бачились.

  • У когось виріс живіт, у когось з’явились мускули, але всі залишились тими самими друзями, що були багато років тому, - розповідає співак.

Тому у виборі міста, де мали відбуватися зйомки,  зупинилися на рідному та затишному Тернополі.

Ця пісня має зачіпати слухача своєю щирістю та відвертістю. Вона написана від душі, тому її хочеться слухати, додає Андрій.

Тоня Матвієнко приїхала з Києва на декілька днів, каже, що очікує від зйомок кліпу  грандіозного результату.

- У першу чергу я приїхала, як друг на запрошення Андрія, а вже потім як співачка. Я навіть не знала до початку зйомок про концепцію кліпу, бо була впевнена, що вийде якісний матеріал, - зазначає співачка.

  • Він цієї пісні в мене мурашки по шкірі йдуть, а це – головне, - розповідає Тоня. – Це емоційна і ніжна пісня, а у кліпі ми старалися створити атмосферу затишку. Думаю, у нас це вийшло.

Один із учасників гурту «Пікардійська терція» Андрій Капраль розповів, що головне в їхній задумці – це справжні емоції, які вони передають через музику до слухачів.

Співак розповідає, що вони з Андрієм Підлужним друзі вже упродовж 23 років. Жартує, що деякі пари менше разом живуть, ніж вони спілкуються.

  • Ця композиція правдива і наповнена справжніми емоціями,- каже учасник гурту. – Кожен у ній зможе знайти щось своє, знайти саме ту емоцію, яка змусить його послухати цю пісню ще раз.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up