Зустрічаючи Гройсмана, активісти виступили проти забудови парків (оновлено)

Зустрічаючи Гройсмана, активісти виступили проти забудови парків (оновлено)

Перед Українським Домом "Перемога", куди прибув прем'єр-міністр Володимир Гройсман, тернополяни влаштували акцію проти забудови парків та будівництва торф’яних котелень

У понеділок, 24 вересня, Володимир Гройсман у Тернополі взяв участь у Форумі місцевого самоврядування «День Діалогу».

Перед Українським домом "Перемога" небайдужі тернополяни зустрічали прем'єр-міністра з плакатами проти забудови парків. На плакатах зокрема написано: "Стоп незаконним забудовам! Що ми залишимо дітям! Стоп дерибану парків!" та інші.

Відео дня

Активісти чекали і на міського голову Сергія Надала. Кажуть, якщо місцеве керівництво їх не чує, будуть звертатися до вищої влади.

Не злякав мітингувальників навіть дощ і холод. 

- Ми чекаємо на діалог. Якщо у Тернополі День діалогу з владою, то ми хочемо, щоб діалог був справжнім. Ми вже неодноразово звертались до мера. Можливо перед гостями міста пан надал нас почує, - говорить тернополянка Манчак Юлія - Ми проти тотальногознищення парків. Ніхто нас не чує: перемальовують плани, перемальовують технічну і містобудівну документацію. 

Активіст Олег Вітвіцький каже, що холод і дощ - не перешкода.

- Страшніше, що замість сотень вирубаних дерев нам пропонують кілька нових каштанчиків на вулиці Чорновола. Це нерівноцінна заміна. Проти неї можна і померзнути, - каже пан Вітвіцький.

Спочатку до активістів підійшов мер Києва Віталій Кличко.

Читайте також: Відео дня: Віталій Кличко сфотографувався з тернопільськими активістами
 

Вислухав скарги тернополян і Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Він запропонував сісти за стіл переговорів з мером Сергієм Надалом та головою ОДА Степаном Барною.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • сана

    А Кличко тут при чому? Хіба він за охоронця в прем"єр міністра? Гройсман може пообіцяти щось але все залежить від мера та депутатів. Якби в нас була спражня судова система то містяґни би суд виграли однозначно. Але в нас кишенькові судді які слухають владу.
  • Bondzyukh Nadiya

    "Наші обранці"...
  • Валера Матів

    блаблабла і біше ніц. Досить нити,як такі шарющі то дійте,який толк з того плачу.Всі хренові,все не так....Нашо голосували за них?))))
  • Віктор

    Приходят ходоки к Ленину.Заходите товарищи,какие проблемы?Да вот Владимир Ильич,пришли мы к Дзержинскому на прием,а он нас на хай послал.Ленин,поищуривши глаз:,А я ведь всегда говорил- Феликс Эдмундович добгейшей души человек,а ведь  мог бы и по ебальнику съездить товарищи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up