Партнер рубрики Події

Зворушливі світлини та слова вдячності: тернополяни у соцмережах вітають рідних з Днем батька

Зворушливі світлини та слова вдячності: тернополяни у соцмережах вітають рідних з Днем батька

16 червня в Україні відзначають День батька 2024, а всі татусі отримують привітання і слова подяки. Ми зібрали яскраві світлини тернополян з батьками, якими сьогодні наповнилась стрічка соцмереж.

Дякують за життя, присвячують квіти і згадують приємні миті — тернополяни у День батька пишуть щемливі дописи у соцмережі про своїх батьків.

Із Днем батька привітали військові 44-ї окремої артилерійської бригади. 

— Сьогодні в лавах 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола захищають найдорожче багато справжніх батьків, багато юнаків, які ще стануть прекрасними батьками, на жаль, багато залишились в строю навічно… , — написали військові. 

Відео дня

З Днем батька,янголе... так загиблого Героя та батька двох синів привітала дружина Юлія Тихоліз.

Вічна пам'ять воїну, який віддав життя за Україну!

Батька, який відійшов у вічність згадує тернополянка Ярина Жукорська

Довідка
В Україні ідея національного Дня батька з'явилася 2006 року і належала громадським організаціям. Після збору підписів на підтримку ініціативи та кількох громадських форумів Міністерство у справах молоді та спорту розробило проєкт президентського указу про встановлення цього свята.
Однак через складну фінансову ситуацію та через низку інших причин остаточне рішення не ухвалювалося досить довго, аж до травня 2019 року, коли Кабміном України було підтримано відповідний президентський указ, який після того підписав глава держави. Відтоді українці приєдналися до більшості народів світу та почали відзначати День батька.
На жаль, в Україні через повномасштабну війну не всі татусі можуть бути поруч зі своїми дітьми в цей день. Хтось захищає рідних та Україну на фронті, а хтось навіки став героєм.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Поліна Дайнега

    Гарні світлини ❤️❤️

keyboard_arrow_up