Куди поїхати відпочити на Тернопільщині: бази відпочинку, ціни та фото

Куди поїхати відпочити на Тернопільщині: бази відпочинку, ціни та фото

Хто не встиг відпочити влітку, в оксамитовий сезон також можна знайти чудові місця для відпочинку сім’єю неподалік від Тернополя. Є варіанти як для любителів екстриму, так і поціновувачів тихого усамітнення на лоні природи. Про вартість оренди житла та інші витрати – читайте.

Щоб цікаво та насичено провести вихідні чи відпустку разом із рідними, не обов’язково вирушати за тридев’ять земель. Тим паче, якщо ваш сімейний бюджет не дозволяє серйозних витрат.

"20 хвилин» зібрали найбільш популярні (за інформацією управлінні туризму облдержадміністрації) бази відпочинку на Тернопільщині, куди можна поїхати восени. Майже в усіх центрах дозвілля є і доступ до Інтернету, і гаряча вода, і можливість самостійно готувати їжу, і всілякі розваги. Можна знайти катання на квадроциклах, велосипедні прогулянки, сплав Дністром, екскурсії до історичних святинь, риболовлю тощо. Тож сюди можна спокійно їхати разом з дітьми. Ціна номерів варіюється від рівня комфорту.

Приватна база відпочинку «Бабина стодола» (с. Рудка, Кременецький район)

Садиба за 12 км. від Почаївської лаври. Господарі пропонують чудовий краєвид, ставок, ліс, пляж та різні розваги. Прокат катамарана обійдеться у 100 грн/год., лежаків – 60 грн/день, пострибати на батуті - 20 грн/10 хв. Дрова для мангала - 40 грн.

Відео дня

На території бази є три будиночки, кожен – на два номери. Є Інтернет, телевізор, гаряча та холодна вода постійно. Вартість одного номера – 350-400 грн, одного будинку – 800 грн за добу. Домашня кухня. Харчування за домовленістю. Альтанки коштують від 300 грн. до 400 грн.

Є місце для паркування під відеоспостереженням. При бажанні відвідувачів організовують екскурсії в Почаївську Лавру, на озеро Святої Анни та замкову гору Бонну (замовляти треба заздалегідь). 

Любителі лазні можуть добряче попітніти. За 2 години туту треба віддати 400 грн, дають чай з медом. Вартість чану – 400/год., чай з медом.

Навіть є таке задоволення як бджолотерапія (2 будинки по 2 чоловіки) – 80 грн/год.  На території бази відпочинку є басейн, бесідки, мангали та дитячий майданчик.

Для тих, хто подорожує Тернопільщиною вперше, організовують зустрічі на автостанціях у Дубно, Тернополі та Кременці (за попередньою домовленістю). 

Подробиці та замовлення за тел.: 0-97-868-16-07, 0-97-858-73-28.

 

Центр вільного часу «Панорама» (м. Кременець)

Готельно-відпочинковий комплекс «Панорама» – це затишні номери, смачна кухня, сучасний фітнес-зал та кваліфіковане обслуговування. Готель Панорама складається з двох корпусів з номерами різних категорій. Головний корпус налічує 22 номери, з них 18 – класу стандарт з двома окремими ліжками, і 4 – покращені номери з великим двоспальним ліжком. Екологічний корпус побудований з масиву дерева і має 20 покращених номерів. З них 18 – із просторим двоспальним ліжком, є один двокімнатний люкс – для великих компаній і один сімейний номер зі зручним двоспальним ліжком та двоповерховим ліжком для дітей. Додаткове місе в номері – 50 грн.

Отже, вартість двомісного номера за добу – 450 грн, двомісного напівлюкса – 500 грн, екологічного напівлюкса – 550-600 грн, люкса – 700 грн, сімейного номера – 700 грн.

У готелі є більярд, кегельбан, тренажерний зал, масажний кабінет, столи для настільного тенісу та настільного футболу. На шостому поверсі - піцерія з оглядовим майданчиком на Кременець. Є на території «Панорами» і приватна картинна галерея та галерея скульптур. Біля готелю розташований літній майданчик та озеро, де можна порибалити. Також — дитячий майданчик (дитячі атракціони, гірки, батути), відкритий басейн та фінська сауна. На літньому майданчику є кафе «Зимовий сад», «Винний зал», фаст-фуд та безкоштовні мангали. У вихідні дні тут організовують концерти відомих виконавців та розваги для дітей.

Контакти та замовлення за тел.: 0-96-585-45-34, 0-97-951-11-11.

 

Відпочинковий комплекс «Вірля» (с. Кімната, Кременецький район)

Клуб родинного відпочинку та рибалки Virlya Rest & Fishing Club запрошує на чудовий відпочинок у комфортабельних котеджах серед лісу на березі мальовничого озера та захоплюючу рибалку на Риболовецький став "Вірля"!

Власна свердловина, супутникове ТБ, Wi-Fi інтернет-мережа, кондиціонери в кожній кімнаті, пральна машина, мангал, дитячий і спортивний майданчики, лазня на березі озера... Все для Вашого комфортного відпочинку!

Максимальне розміщення до 10 людей. Вартість проживання 2400 грн за добу. Додаткове спальне місце коштує 200 грн. Мінімальна оренда складає дві доби. Для постійних гостей діє система знижок до 10%.

Рибалка оплачується окремо.

Більш детальну інформацію стосовно відпочинку та рибалки у Virlya Rest & Fishing Clubl можна отримати за номером: 0-67-509-03-97 Ольга Смазалова.

 

Туристично-відпочинковий комплекс «МішиН-СіТі» (Заліщицький р-н)

У «МішиН-СіТі» можна скуштувати страви європейської та староукраїнської кухні в ресторані на 250 місць, а також страви з мангалу у барі на 52 місця. У комплексі є 11 двомісних номерів «люкс», 3 двомісні номери vip-класу – це комфортабельні номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, міні-баром, безкоштовним Wi-Fi. Вартість проживання у люксі – 650 грн за добу, а у номерах vip-класу – 1200 грн, котеджі чотиримісні – 1400 грн, котеджі чотиримісні покращені – 1600. Додаткове місце – 200 грн з особи. На березі озера з лебедями, розміщені також чотири котеджі, з вікон яких відкривається чудовий краєвид на грабовий ліс. Біля кожного будинку - ошатний дворик з садовими меблями та мангалом. Кожен котедж нагадує міні-замок з дотриманням українських традицій. На території закладу є басейн з водними гірками – 100 грн/год, для проживаючих – 150 грн/день. Серед розваг – ще катання на квадроциклах, на катамарані, оренда велосипеда. Є футбольний та волейбольний майданчики.

Замовлення за тел.: +38 (03554) 4-34-31 – ресепція; +38 (03554) 4-34-30 – ресторан; +38 (03554) 4-34-32 – бухгалтерія.

 

Приватний зоопарк «Крайня хата» (село Торське Заліщицького району)

У приватному зоопарку в просторих вольєрах живуть екзотичні для наших країв тварини – леви, ведмеді, верблюди, лама, парнокопитні, мавпи, птахи, страуси, бобри, нутрії, кози та свині різних порід. Виставка тварин працює щодня з 9.00 до 20.00. Вхід для однієї особи – 30 грн. Неподалік від Торського є урочище Червоне, там можна організувати пікнік для всієї родини, сходити на водоспад та насолодитись чудовими краєвидами. Додаткова інформація за тел. 0-97-148-38-88.

 

База відпочинку «Над стрипою» (Скоморохи, Тернопільська обл.)

Розташована на території Національного природного парку «Дністровський каньйон», неподалік від села Скоморохи Бучацького району на території близько 4 га. Тут пропонують наступні тематичні напрямки та програми під час осіннього відпочинку:

  • дитячі осінні канікули Над Стрипою: приймають замовлення на дитячі групи, забезпечують екскурсії, розваги, програми на території;
  • корпоративні замовлення: все для корпоративного туризму – як ділового, так і розважального, на протязі всього осіннього періоду;
  • оксамитовий сезон Над Стрипою: насолода золотою осінню за допомогою сплавів по Дністру, Джип – ралі, оздоровчих трекінгів по Водоспадам Сили та різним мальовничим куточкам «Української Швейцарії»;
  • історичні та культурологічні програми: організація та проведення різноманітних екскурсій по Храмах, Монастирях, Печерах та Замках Тернопольщини;
  • триденні міні-тури вихідного дня з розвагами та відпочинком.

На базі є три двоповерхові будинки, з дво-, три- та чотиримісними номерами, окрема садиба в етностилі «Гостинний двір» та два автотрейлери. Вартість проживання у номерах блочного типу зі спільним санвузлом: двомісні – 450 грн, тримісні – 500, чотиримісні – 550 грн. Чотиримісні також є за 650 грн, чотиримісний із двома розділними кімнатами – 600-800 грн.

Харчування в їдальні: комплексний сніданок – 100 грн, обід – 150 грн, вечеря – 100 грн.

Інформація за тел. 0-96-382-27-57.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    раджу на вихідні в Яремче! транспортне сполучення прекрасне, є на що подивитись, повітря прекрасне, житло можна знайти на будь-який гаманець. Будете задоволені в будь-яку пору року.

    David Starr reply Діонісій

    Яремче - то для вже дуже сильно лінивих ) От чим у заїждженому вздовж і поперек Яремчі, із величезним потоком машин, повітря краще, ніж у Тернополі? Вчора приїхав з Драгобрату, от то я розумію відпочинок у Карпатах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up