До Карпат – на Говерлу, водоспади та за ексклюзивним пивом

До Карпат – на Говерлу, водоспади та за ексклюзивним пивом

Вікенди в Карпатах – найпопулярніші, кажуть тернопільські туроператори. Принаймні в них цікавляться саме такими. Адже якщо поїздку планують на більш тривалий час, зазвичай шукають тур за рекомендаціями друзів і знайомих та у соцмережах. 

Серед найпопулярнішого, що пропонують місцеві туроператори – триденний тур у передмістя Буковелю.

  • Популярність туру і через його тривалість, адже поїхати можна через вихідні, актуально це для тих, у кого тривала відпустка ще попереду, або взагалі не світить, - каже директор туроператора «Вікі-тур» Олег Дерех. – Окрім того, в рамках туру мандрівники у на Говерлу піднімаються, і в дегустаціях участь беруть, і на місцевих ринках поторгуються.  

Коштує такий тур для одного дорослого 1090 грн. Для дітей на сотню дешевше. Малюки до п’яти років відпочиватимуть безкоштовно, запевнив туроператор. У вартість включено проїзд автобусом, послуги екскурсовода, проживання 2 ночі в номерах категорії 3***, дегустація п’яти видів пива та страхування. Зверніть увагу, що додатково доведеться оплатити харчування, вхідні квитки (20 грн. - вольєрне господарство (10 грн. дитячий), 30 грн. - музей-парк "Карпати в мініатюрі" (20 грн. дитячий), екологічний збір на гору Говерла - 20 грн. (10 грн. дитячий).

- У перший день ми пропонуємо туристам екскурсію вольєрним господарством в м. Яремче, де є косулі, дикі кабани, орли та інші представники карпатської фауни, - каже Олег Дерех. – Головною перевагою вольєрного господарства є відсутність зоопаркової атмосфери. Тут всі тварини та птахи утримуються у напіввільних умовах. До речі, тваринок можна і погодувати. Це особливо подобається малечі.

Відео дня

У перший день подорожі мандрівники відвідають також унікальний парк-музей "Карпати в мініатюрі", а після цього продегустують п’ять видів ґаздівського пива у броварні с. Кваси. А дітлахи та ті, хто не полюбляють хмільний напій, почастують морозивом із полонинським варенням.

- У програмі першого дня також Труфанецький водоспад - найвищий природній водоспад Закарпаття висотою 36 м, - каже пан Олег. – Та побувають на Яблуницькому перевалі. Почастують також і мінеральними водами с. Кваси, збагаченими сріблом.

Програму другого дня відпочивальники обиратимуть індивідуально, каже туроператор. Одні можуть вирушити на Говерлу, інші відпочити у Буковелі – відвідати термальні басейни, джакузі, гарячу бочку, канатну дорогу та тепле озеро.
 - На третій день подорожі заплановані відвідини «перевернутого будинку» в с. Поляниця та найбільшого сувенірного ринку в м. Яремче, - каже Олег Дерех. – А також подорож на водоспад Пробій на р. Прут, дегустація гуцульського пива і овечої бринзи. О 20.00 туристи вже будуть в Тернополі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up