Квитків на потяги до моря на червень майже не залишилося

Квитків на потяги до моря на червень майже не залишилося

Ми перевірили на Залізничному вокзалі, чи реально зараз придбати хороші місця у потягу на найбільш популярні напрямки півдня України

Досвідчені відпочивальники знають, для того, щоб доїхати з комфортом, квитки на потяг потрібно купляти заздалегідь. У п'ятницю, 8 червня, залізничний вокзал Тернополя був переповнений людьми.

Компанія хлопців зібралась їхати відпочивати в Одесу, купляють квитки на кінець липня, хоча планували відпочивати в червні. Хлопці зібрались їхати у чотирьох, то квитки в одну сторону в Одесу їм обійшлися в 480 гривень.

  - Ми надіялись, що ще будуть квитки на кінець червня, але все вже розкуплено, - каже 20-річний Назар.

Відео дня

Наперед за 30-45 днів

Як зазначають в Центрі сервісного обслуговування пасажирів міста, ажіотаж на квитки розпочався ще в кінці травня. Зараз квитків на українські моря в червні майже не залишилось.

Квитки потрібно купляти за 45 діб до поїздки, зазначають в інформаційному бюро залізничного вокзалу міста. Квитки на деякі поїзди, наприклад Маріуполь, можна купити за 30 днів до поїздки.

Найбільше розкупляють квитки в Новоолексіївку, Одесу та Херсон. Квитки у Миколаїв, як кажуть касири залізничного вокзалу, тернополяни набагато менше купляють.

Проте у літній період вводять додаткові потяги, аби не було ажіотажу. На сьогодні для тернополян окрім потягів звичних маршрутів є додаткові поїзда на найбільш популярні напрямки у літній період, а саме - №134 «Івано-Франківськ – Миколаїв», №256 «Львів – Херсон», №258 «Львів – Одеса».

Квиток на українські моря обійдеться в 140-250 грн

– Ціни залишаються орієнтовно такі самі як і були, звісно, на вихідні квитки дорожчі, а от в будні квиток на українські пляжі коштує близько 150 гривень, залежно від часу виїзду, - зазначає касир тернопільської залізниці Валерія Куритчак.

Квитки в Одесу - від 140 гривень, у Херсон  можна доїхати за 170 гривень , а у Новоолексіївку поїздка обійдеться у 250 гривень.

 

Онлайн чи в касі

Різниці чи брати квитки в Інтернеті, чи в касі немає.  Все залежить від того чи вміє людина користуватись онлайн сервісами і чи має час стояти в черзі.

  - На приватних ресурсах це вийде дорожче, бо вони беруть додаткові кошти за цю послугу, - розповідає касир тернопільської залізниці Оксана. – Останнім часом почали частіше купляти квитки онлайн, бо так швидше, так як не потрібно стояти в черзі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up