Де відпочити восени: ТОП-7 туристичних баз на Тернопільщині(ЦІНИ)

Де відпочити восени: ТОП-7 туристичних баз на Тернопільщині(ЦІНИ)
  • Осінь — період оксамитового сезону для відпочинку. Щоб перевести подих, навіть їхати далеко не доведеться. Адже і на Тернопільщині є де відпочити.
  • Ми зібрали інформацію про відомі туристичні бази в межах області. Куди їхати і скільки це коштує? 

Для тих, хто втомився від міської метушні і хто не хоче далеко їхати, журналістка “20 хвилин” зібрала підбірку баз, де можна відпочити – на будь-який гаманець та смак. Вартість оренди двокімнатного номера стартує від 300 грн.

Панорама, центр вільного часу

Адреса: м. Кременець, вул Льотчиків-Визволітелів Вулиця 62,

Відео дня

Відстань від Тернополя: 70 км

Ціна за добу: від 550 грн

Що пропонують: 

Готель “Панорама” розташований у місті Кременець. До послуг гостей номери з телевізором із плоским екраном і кабельними каналами, а також сезонний відкритий басейн, місце з приладдям для барбекю та тренажерний зал. На території готелю також працює ресторан та облаштовано безплатну парковку. Серед інших зручностей – безкоштовний Wi-Fi.

У звуконепроникних номерах готелю є власна ванна кімната з душем. Усі вони опалюються.

Гостям також пропонують послуги прасування одягу, приміщення для проведення засідань та дитячий ігровий майданчик. На території готелю та в його околицях можна зайнятися різними видами активного відпочинку.

Садиба Дарка 

Адреса: с. Товстолуг, Тернопільська область, вул.Шевченка,

Відстань від Тернополя: 14,5 км

Ціна за добу: від 700 грн

Що пропонують: 

Гостьовий будинок “Садиба ДарКа” розташований у місті Тернопіль. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території, а також сад і спільний лаунж. За додаткову плату гості можуть запаркувати автомобіль на власній парковці помешкання.

Усі номери гостьового будинку “Садиба ДарКа” облаштовані шафою для одягу, письмовим столом, телевізором із плоским екраном і власною ванною кімнатою.

Щоранку гостям подають сніданок по меню.

В околицях Тернополя та поруч із гостьовим будинком “Садиба ДарКа” можна активно відпочити, зокрема, порибалити та погуляти пішки.

Kotovel

Адреса: с. Лісники, Бережанський район, Тернопільська область.

Відстань від Теронполя: 58 км

Ціна за добу: від 2 000 грн

Що пропонують: 

"Kotovel" запрошує усіх, хто бажає весело провести час та відновити свої сили. Повсякденні турботи забирають у сучасної людини багато сил та енергії, яку можна з легкістю та приємністю відновити у нас. Адже наша територія знаходиться біля лісу, тому тут завжди свіже та чисте повітря. На території відпочинкової бази розташований котедж, баня, альтанка з мангалом та літній басейн з неймовірною підсвіткою увечері.

Над Стрипою

Адреса: с. Скоморохи, Тернопільська обл.

Відстань від Тернополя: 32 км

Ціна за добу: Вартість проживання у номерах блочного типу зі спільним санвузлом: двомісні – 600 грн, тримісні — 700, чотиримісні — 670-1200 грн.

Що пропонують:  

База відпочинку “Над Стрипою” заснована в 2001 році.

Розташована у самому серці одного із найекологічнішіх районів України — на території національного природного заповіднику «Дністровський каньйон» , який славиться  красою  живої природи, чистим повітрям та енергетикою навколишніх водоспадів.

Пропонуємо комплексні рішення для активного, сімейного чи корпоративного відпочинку. Номерний фонд дозволяє одночасно розмістити до 150 людей.

На території працює кафе-їдальня. В меню страви української кухні, за бажанням можна замовити вегетаріанське, веганське, дієтичне чи кошерне харчування .

Смерекова хата

Адреса:с. Кімната, Кременецький район, Тернопільська область

Відстань від Тернополя: 80 км

Ціна за добу: Вартість  одного сімейного номеру — 1000грн на добу; вартість котеджу —3000 грн за добу. Також на території є ресторан, де можна харчуватись.

Що пропонують: 

Відпочинковий комплекс знаходиться недалеко від міста Кременець Тернопільської області, в межах села Кімната. Відпочинковий комплекс включає закриту територію, на якій знаходяться: дерев’яний котедж з каміном і залою для 12 персон; альтанка на 12-16 чоловік з мурованим мангалом, другий котедж з банею та великими літніми терасами дитячий та спортивний майданчик

«МішиН-СіТі»

Адреса: с. Добровляни, Заліщицький район, Тернопільська область

Відстань від Тернополя: 147 км

Ціна за добу: Номери класу "Люкс" двомісні - 650 грн,  номери класу "VIP"двомісні - 1200 грн. Котеджі  чотиримісні -1400 грн, Котеджі чотиримісні покращені - 1600 грн, Додаткове місце 200 грн з особи.

Що пропонують: 

У комплексі є 11 номерів люкс-двомісні, 3 номери vip класу-двомісні, 7 котеджів-чотирьохмісних.

Номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, балконом, міні-баром, безкоштовним WI-FI доступом.

Можна скуштувати страви європейської та староукраїнської кухні в ресторані на 250 місць, а також страви з мангалу у барі на 52 місця.

Тридев’яте царство

Адреса: с. Скала-Подільська Борщівського району Тернопільської област

Відстань від Тернополя: 108 км

Ціна за добу: Три номери сімейного типу категорії «Стандарт», які розраховані на  проживання двох осіб, з санвузлом та ванною. Їх вартість 500 грн. Два номери  категорії «Напівлюкс», який розрахований на проживання 3-ох  осіб, з санвузлом та ванною. Вартість - 650 грн. Та один номер люкс (дворівневий із зимовим садом), вартістю - 1 100 грн.

Що пропонують: 

Комплекс відпочинку розміщений в безпосередній близькості до карстових печер в селі Кривче (30 км.) Крім цього комплекс розміщений на шляху до курорту Буковель, відстань складає 180 км. Готель одночасно може прийняти до 10-х відвідувачів.

Приміщення готелю оздоблені у старовинному стилі з використанням каменю та дерева.

На території комплексу діє літній бар. Готель одночасно може розмістити 18 відвідувачів .

 

Напишіть в коментарях чи відпочивали ви у якійсь з цих баз? Як у вас враження?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up