Партнер рубрики Погода

Буде тепло і невеликі дощі: якої погоди очікувати тернополянам 19-21 січня?

Буде тепло і невеликі дощі: якої погоди очікувати тернополянам 19-21 січня?

Прогноз погоди на 19-21 грудня повідомили місцеві синоптики.

Тернопільщина на Водохреща перебуватиме під впливом атмосферних фронтів, які надійдуть з південного-заходу. Очікується тепла з невеликими дощами погода, тому з собою ліпше носити парасольку, аби не промокнути. Про це повідомили з Тернопільського обласного центру з гідрометеорології.

ПРОГНОЗ ПОГОДИ:

19 січня: Хмарно. Невеликі дощі. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно – східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень 5 – 10° тепла. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Щодо ожеледиці, вона матиме І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

Відео дня

20 січня: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

21 січня: Хмарно. Мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно – західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

– У Водохресний святвечір бажаємо добра і затишку, здоров'я і сил, терпимості і надії, віри і знань, любові і розуміння рідних, щастя і благодаті, достатку і сміливості для прийняття вірних рішень! Нехай Бог береже кожну сім'ю, нехай оберігає кожного від бід, – також Тернопільський обласний центр з гідрометеорології привітав містян зі святом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up