Партнер рубрики Погода

На Тернопільщині буде пекучий африканський тиждень. Поради від синоптика

На Тернопільщині буде пекучий африканський тиждень. Поради від синоптика

Повідкривайте вікна й балкони, влаштуйте протяг, поробіть все, що необхідно на вулиці. Просто вийдіть і подихайте. Бо поки що, вранці, в Україні +21+26 градусів. І сьогодні ще погода буде до нас милосердною. 

Про це пише Головний синоптик у "Opogode - порівняй погоду" Наталка Діденко.

"А вже з вівторка, з 1 серпня, в Україну заходить сильна спека і надовго.
Мені прогноз писати буде - як під копірку, просто і стисло.
Бо найближчий тиждень і навіть потім далі - у нас сонячно сухо і спекотно.
В усіх областях із завтрашнього дня очікується вдень +30+35 градусів.
Далі спека розкрутиться і стане ще лютішою.
Нічна температура рятуватиме трохи, спочатку +17+22, впродовж тижня +20+26 градусів.

У Києві серпень також почнеться спекою, у столиці завтра +30+33, без опадів, сухо та сонячно. І так - увесь тиждень.

Тому підготуйтеся до цього пекучого африканського тижня хто, як може.

Думаю, що буде страшна нагрузка на електрику, перевірте прилади, кондиціонери, розетки та проводку, поставте миски з водою у кімнатах (кіт точно зрадіє додатковому джерелу хлебтання водички) або купіть за можливістю зволожувач повітря, подбайте про здоров"я, особливо "сердечники", люди з проблемами тиску та дихальних шляхів, зніміть квіти з підвіконь на підлогу, маленькі пляшечки з водою та термальні аерозольні водички на обличчя - у сумки, захищайте голови від прямих сонячних променів, ретельно стежте за харчуванням, бо страшно уявити кількість зіпсованих продуктів на стихійних і навіть організованих базарах, подбайте про тварин, налийте у якусь стару посудинку воду для вуличних котів та собак і птахів, беріть у транспорт віяла, щоб відмахуватися від спеки і тюремного радіо, жодних поліестерів, лише батист, льон, шовк і бавовна.

Словом, саммер із камінг!)", - пише пані Діденко.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up