На вихідні сильної спеки не буде — це ідеальний час для мандрівок Україною

На вихідні сильної спеки не буде — це ідеальний час для мандрівок Україною

Субота-неділя подарують багато сонця, опади малоймовірні.

24 липня погоду області визначатиме південно-східна периферія антициклону з центром над Балтійським морем, повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Область: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура вночі 11 – 16°, вдень 22 – 27° тепла.

Місто: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура вночі 12 – 14°, вдень 23 – 25° тепла.

Відео дня

25 липня: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура 25 липня вночі 11 – 16°, вдень 23 – 28° тепла; 26 липня вночі 13 – 18°, вдень 25 – 30° тепла.

Ідеальний час для мандрівок

Вихідними Україна знову буде в гостях у антициклона. Але це вже інший синоптичний ґатунок) Без сильної спеки! — написала на своїй сторінці у соцмережі синоптик Наталка Діденко.

24-25 липня практично повсюди очікується +23+28 градусів. У неділю на Півдні десь може підскочити до +30 градусів.

Субота-неділя подарують багато сонця, опади малоймовірні, найімовірніші розкішні білі купчасті хмарки.

Дощі можливі хіба що в Карпатах і зачеплять північні райони Сумщини та Чернігівщини.

І все! Краса, насолода і метеорологічний комфорт)

У Києві 24-25 липня очікується сонячна суха погода з температурою повітря +25+27 градусів.

— Ці найближчі вихідні - ідеальний час для рідних мандрівок, — радить синонптик. — Не витрачайте його на одноманітні прісні 'олінклюзіви‘, поїдьте в Батурин, Качанівку, Софіївку, Асканію-Нову, Аккерман, Боярку, Богуслав, Славське, хутір 'Надія‘, Суботів, заплануйте наші неймовірні ландшафтні парки на відвідування. Так, сервіс наш часом накульгує, але ж у наших домівках також іноді крани ламаються, не все ідеально виблискує, омлет підгорів… Проте через це ми ж любити свій дім не перестаємо) Сміливо вибирайтеся вихідними з дому — неймовірно розкішна буде погода і пейзажі навкруги!

1,3 тис.Антон Марчевський та ще 1,3 тис.

18 коментарів

139 поширень

Подобається

Поширити

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up