Партнер рубрики Погода

Насувається циклон. Синоптики попередили про повернення зими (КАРТА)

Насувається циклон. Синоптики попередили про повернення зими (КАРТА)

В Україні оголосили штормове попередження. Синоптики попереджають про дощ, сніг та сильний вітер.

Протягом 23-24 лютого в Україні очікується погіршення погодних умов, оголошено штормове попередження. Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру

Так, протягом 23-24 лютого в Україні очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі 24 лютого у західних, вдень у південно-східних областях місцями значні опади. 23 лютого посилення вітру до 15-22 м/с, 24 лютого місцями, крім північно-східної частини, сильний вітер до 25-28 м/с.

Відео дня

У Карпатах пройде сніг, вночі 24 лютого значний сніг, сильна хуртовина, на дорогах снігові замети, ожеледиця. 23 лютого пориви вітру до 25-30 м/с, 24 лютого - до 40 м/с.

Синоптики зазначають, що ускладнення погодних умов 23 лютого відповідатиме І (жовтому), 24 лютого - ІІ (помаранчевому) рівню небезпеки.

До нас йде циклон

- 24-го лютого в Україну переміститься активний циклон, який зародиться над Німеччиною, пройде Польщею і в понеділок вискочить у нас. Він принесе сильні опади і, особливо зверніть увагу, сильнющий штормовий вітер! - про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє синоптик Наталка Діденко.


Цей північно-західний гість буде не просто вітерцем, свіжим вітром і всіляким іншим поетичним метеоявищем, а саме штормовим вітром. Принаймні, будівельники та паркувальники автомобілів - дуже й дуже уважно поставтеся до цього прогнозу.

Дощ і мокрий сніг

- У суботу, 22 лютого, в Україні - без істотних опадів, максимум якась десь мряка. У неділю атмосферний фронт зумовить у більшості областей дощ, подекуди мокрий сніг та поривчастий, вже до штормових поривів, вітер, - продовжує синоптик.

Температура повітря у нічні години коливатиметься в межах 3 тепла - 4 морозу, а протягом дня очікується +3+7 градусів, на Півдні та Заході місцями +5+9 градусів, на Сході буде свіжіше, +1+4 градуси.

У Києві субота передбачається переважно сухою, у неділю атмосферний фрнонт піджене дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі близько нуля, у денні години +5 градусів.

Карта погоди від українського гідрометеорологічного центру на 22 лютого.

Карта погоди на 23 лютого.

Карта погоди на 24 лютого.

А ось яка погода буде у Тернополі найближчими днями за прогнозами sinoptik.ua.

 

22 лютого у Тернополі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів.

23 лютого у Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора.

24 лютого з ранку до самого вечора у Тернополі небо буде вкрите хмарами. Вранці на зміну нічному сильному дощу прийде дощ зі снігом. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора закінчиться.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Igor Gimla

    що ви плете?? ви бачили прогноз погоди??
  • Val Val

    Вже 2й тиждень маячню пишите.
  • Олеся Лт

    Не пустимо ту заразу до нас. Гайда блок-пости будувати
  • Новини Тернополя - 20 хвилин

    Зима - це коли сніг)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up