Партнер рубрики Погода

Насувається циклон: Тернопільщина опиниться у епіцентрі негоди

Насувається циклон: Тернопільщина опиниться у епіцентрі негоди
  • На вихідних на Тернопільщині ускладняться погодні умови.
     
  • За прогнозом Укргідрометцентру 7-8 лютого Тернопільська область опиниться у епіцентрі негоди. Випаде інтенсивний сніг, приріст покриву може сягнути 20-40 см. На дорогах можуть утворитися перемети та ожеледиця.

Крім хуртовин небезпеку становитиме і тріскучий мороз. Стовпчик термометра опуститься вночі до -18. Удень до 8-13 морозу. Пориви вітру становитимуть 15-20 метрів за секунду. І рівень небезпечності (жовтий).

Такі погодні умови можуть призвести до перебоїв з електропостачанням в окремих населених пунктах.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області дала вказівку підрядним організаціям підготувати снігоприбиральну техніку до виїзду, запастися пальним для снігоочисної техніки та протиожеледними матеріалами.

Відео дня

1485,5 кілометрів доріг державного значення області розподілені між підприємствами «Техно-Буд-Центр», «Спец-Буд Стандарт», «Вест Роудз Компані», «БМБУД» і «Авакс Проф».

Водіям великогабаритного транспорту нагадуємо, що перечекати негоду можна на спеціальних майданчиках вздовж державних доріг: http://bit.ly/2WsAaZe

У разі, якщо вам знадобиться інформація про стан проїзду автошляхами Тернопільщини чи допомога у дорозі, у Службі автомобільних доріг цілодобово працює диспетчер. Зв’язатися з ним можна за номером телефону: (0352) 52 41 50

У зв’язку із очікуваними опадами у вигляді дощу і снігу та зниженням температурних показників, оголошується «червоний рівень» системи оповіщення на території громади, попереджають  у міській раді Тернополя.

Щоб не перешкоджати роботі снігоочисної техніки, водіїв транспортних засобів просять не паркувати автомобілі на узбіччі доріг та у дворах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Марія Ковальська

    Накінець приишла замонька зима.
  • Ярослав Фіголь

    Отже водії в дворах не паркуйтесь заносьте автомобілі до квартир

    Бодя Олегович reply Ярослав Фіголь

    +)))
  • Надія Федорняк

    Нарешті зима прийшла у всій своїй красі. завірюхи і морози
  • Іван Руденський

    а чому немає ні одного мобільного номера,як дзвонити десь в дорозі?Це відписка давши тільки стаціонарний тел
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up