Партнер рубрики Погода

Погода у Тернополі на 27 листопада: без опадів, +3

Погода у Тернополі на 27 листопада: без опадів, +3

 

Ранок та день у Тернополі будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів. Температура коливатиметься від 0 до +3°.

 

27 листопада погоду області визначатиме  західна периферія антициклону з центром над Росією, повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Область: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 1о морозу до 4о тепла, вдень 2-7о тепла.

Місто: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 1о морозу до 1о тепла, вдень 2-4о тепла.

Відео дня

Потепління буде нетривалим

- Ну, все, морози відступають - тепло наближається. Вже завтра, 27-го листопада, зима зачохлить свої тромбони, лютні і скрипки, репетиція закінчилася. Поки що, - написала на своїй сторінці у соцмережі facebook синоптик Наталка Діденко. - Денна температура середи становитиме +2+6 градусів, на Заході та Півдні +5+11 градусів. 

Чорноморський циклон (карта) принесе на південну частину, у східні області, на Дніпропетровщину, місцями на Полтавщину, Кропивницький та райони, дощі та поривчастий вітер.

Повітря вже вихолоджене, на тепліші процеси перебудова не так скоро відбувається, тому часом дощ мінятиметься з мокрим снігом. А це означає, що дороги можуть бути з ожеледицею чи просто дуже слизькими від першої листопадової каші. Обережно! На решті території - без істотних опадів.

Це потепління буде короткочасним, 1-2 грудня знову до нас прийде похолодання. Тому поки що однаково уважно стежимо за прогнозами погоди та за головою. бо мінливість й стрибки будуть і там,і там) Здоров`я, позитивного тижня.

Хмарне небо - до негожого травня

Народні прикмети: 27 листопада відзначають день апостола Пилипа. Погода цього дня багато в чому визначала майбутній врожай: іній на Пилипа — до врожаю вівса, дощ — пшениці. Якщо хмарне небо чи випаде сніг — до негожого травня; іній на деревах — до морозу, туман — на відлиги, а якщо вночі був іній, вдень сніг не випаде. Прислуховувались і до пернатих “сусідів”: “На Пилипа ворона каркне — до відлиги”.

За останні 130 років 27 листопада: МАКС: 10.4° (1983), МІН: -12.8° (1989).

"20 хвилин" бажає вам чудового настрою за будь-якої погоди.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up