Погода у Тернополі на Андрія: хмарно, +2

Погода у Тернополі на Андрія: хмарно, +2
  • Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.
  • У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря від 0 до +2, повідомляє sinoptik.ua.

Сильний вітер та ожеледиця

13 грудня погоду області визначатиме  східна частина циклонічної депресії над Північною Європою, повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Відео дня

Область: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця, слабкий туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби 0-5о тепла.

Місто: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця, слабкий туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура впродовж доби 1-3о тепла.

Народний прогноз погоди

13 грудня вшановується пам’ять святого апостола Андрія Первозванного. Андрій Первозванний вважається покровителем морської справи, оскільки перед тим, як стати апостолом, був рибалкою. Наші пращури продовжували на Андрія “наслуховувати” воду. Якщо у криниці тихо — хороша зима буде; а якщо шумить — потрібно готуватись до морозів, хурделиці та заметілі.

"20 хвилин" бажає гарного настрою за будь-якої погоди

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up