Партнер рубрики Погода

Погода в Тернополі на 11 червня: сонячно, +29

Погода в Тернополі на 11 червня: сонячно, +29

У Тернополі небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

 

 

У Тернополі 11 червня стовпчик термометра підніметься від +17 вночі до +29С вдень, повідомляє sinoptik.ua. Вперше за багато днів у Тернополі дощів не обіцяють.

За даними гідрометеорологічних служб ДСНС в травні-червні на території України випало до двох місячних норм опадів. У західних та північних областях місцями випало до 2,8 місячних норми опадів, повідомляє прес-служба Управління ДСНС в Тернопільській області. Згідно з прогнозами на найближчий час у західних та північних областях передбачається збільшення температури повітря до +30, короткочасні грозові дощі, місцями сильні зливи, грози, град та шквали.

11-го червня в Україні пануватиме спека, зазначає на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко. Температура повітря завтра вдень становитиме +30+34 градуси, у західних областях +27+31 градус..

Відео дня


Такі люті градуси можуть провокувати теплові удари, запаморочення, проблеми із артеріальним тиском, диханням, зростає пожежна небезпека у `сухих` областях України. Будьте уважними до себе і до довкілля.

Дощі з грозами ймовірні у західних областях, у північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град.

Стосовно Заходу. Грозові дощі малоймовірні на території, прилеглій до західного кордону України.


На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса.

У Києві вівторок буде спекотним, +30+32 градуси, вдень можливий локальний дощ із грозою.
До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться.

За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок. Але уточнення, як завжди, за мною)

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять священномучениці Феодосії, діви Тірської. У народі святу називали Колосяниця і Гречишниця, оскільки в цей час починає колоситися хліб і сіють гречку. З давніх часів день Феодосії вважається нещасливим днем: "День святої Феодосії вартий один усіх понеділків". У минулі часи в цей день спостерігали за горобцями: якщо вони веселі, рухливі, забіякуваті - на хорошу погоду.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up